Forumet - "Att vara för på"

"Att vara för på"

4419 0 55

Spana också in:


Kultur:
Du tror inte de kan gå från att gilla en till att inte gilla en om man är "för på"?
Förvisso, det är väl individuellt också, ibland kan ju det som är "för på" med en tjej vara helt okej med en annan. Sen beror det väl på hur jävla perceptiv man är också, om man bara utan belägg utgår från att någon är intresserad av en så är man förstås "för på" mest hela tiden.

Typ igår på dansgolvet, så dansade jag med många tjejer ganska intimt. Hånglade med ett flertal stycken, men kanske lite mer än hälften av tjejerna "dissade" eller vände bort huvudet. Vissa hånglade med mig iallafall efter några försök och vissa drog iväg helt enkelt. Jag undrar nu om det berodde på att jag var för på att de tjejerna gick iväg? Det bästa verkar ju ändå att vara väldigt på, men kanske inte för mycket.


Nachac:
Mer att man inte känner sig så speciell när någon går från person till person, eventuellt. Det är heller inte särskilt attraktivt att försöka vidare efter att ha blivit avvisad.
Tror inte folk la märke till vad jag gjorde med andra direkt men du har en bra poäng. När de avvisade mig var det mer så att jag typ skrattade och backade undan, och sen försökte igen. Skulle aldrig försöka tvinga mig till nåt och bara stå kvar där.