Forumet - Awkward stämning....

Awkward stämning....

7115 1 48

Spana också in:


Schism: Jag har, av någon anledning (kanske mindervärdeskomplex), ganska svårt för killar i allmänhet.
Jag har ganska lätt att snacka med killar men det finns såklart vissa som man har lite svårt med... ex har skit svårt att snacka med en kille jag känt sen dagis men resten kan jag snacka på med utan problem. 
har ganska lätt att snacka med vem som helst då jag kommit på att det är extremt lätt att hålla en konversation om man frågar saker och får denne att tala om sig själv. prata om mig själv (även om det bara gäller sjukt allmänna saker som vad jag gjorde förra veckan) startar en eld i min hjärna och är förmodligen en av de svåraste sakerna jag vet. därför umgås jag helst med personer som gillar att snacka om sig själv och som inte riktigt in i en.

Seydel: Jag har svårt för personer som inte pratar speciellt mycket eftersom jag är en sådan själv, däremot har jag lätt för att umgås med pratglada personer då jag är en bra lyssnare
Same!! Men ibland när det är för tyst (med vissa personer) Kan jag snacka på men hatar egentligen att bara snacka om mig själv för känner mig då så egocentrisk! Är bäst på att lyssna! Sen är det lättast att prata med tjejer för då kan man snacka tjejsnack! :D
Mhhh, mina allra bästa vänner är ifrån Balkan. Alltså Bosnien, Kosovo, Kroatien, Slovenien osv och de har mer eller mindre mobbats utav serberna i skolan pga krigen där nere. Kan, dessvärre, ibland få bita mig i läppen när jag talar med en serb för jag påminns hela tiden om all skit mina vänner fått gå igenom. Det är inte så att jag nedvärderar dom, absolut inte, men tråkigt att få flashbacks över grejer man ej vill minnas. Men överlag, nej. 
Cutenessoverload: Är det några speciella sorts personer ni inte kan snacka med eller är det bara vissa personer?