Forumet - Back 2 School!

Back 2 School!

863 1 23

Jag vet att större delen av Ungdomars medlemmar är folk som tagit studenthatten och slängt den mot himlen för bra längesen.

Men nu, för Ungdomars yngre generation, vi som fortfarande går upp 7 för att gå till .. Skolan. Ni vet det där lilla helvetet som man smygälskar men hatar ändå, som man måste gå i flera år av ens liv. But its great, man lär sig saker eller hur?

O för att få den där riktigt peppade känslan av skolan, för att få allting något roligare. Man måste börja någonstans, så varför inte börja med Skåpet? The master key till ens lilla fristad.

Så själva forumet är om dekoration inom skåpet. För alla vet att ett dekorerat skåpt är så mycket finare än ett gulvitt skåp. För dom vi har är rent sagt skitfula..

Så, några tips?

O någon som vet vart man kan köpa sånnadär lampor som man tänkt ska ha i garderoben. Som är batteridrivna, fästs med en bas av klister (dvs man drar av en grej o trycker fast den) och som tänds när man trycker på den? o vad kostar sånna?

hade en bild på gudrun schyman och en på nietzsche, på båda var ögonen bortrivna. använde bilderna till en skoluppgift där man skulle koppla kända personer till en intelligens. tyckte att det var tråkigt att slänga bilderna, så de fick vara i mitt skåp. hittade f.ö två toalettrullar, ett graviditetstest, ett tiotal hårsnoddar, många plastpåsar, hårnålar, godispapper, och ett par byxor när jag städade mitt skåp. 

Spana också in:

På skolan där jag går är det väldigt populärt att sätta upp skolfoton/vanliga foton på alla man gillar i skåpen.  Men detta håller dock bara 7/8orna på med ^^.


Vi som är yngre eller äldre har bara vanliga, tråkiga skåp.  

Men egenligen fattar jag inte grejen med att sätta upp saker man gillar osv i skåpen, jävligt stor risk att dem blir stulna då. Eller det kanske bara är så i min skolaCool

beklagar responsen

ditt engagemang är kul. jag skulle rekommendera att köpa vägg-dekorer på ebay att fästa på utsidan av skåpet. dom är självhäftade och gör dess uppenbarelse lite mindre hård på ögonen. annars tycker jag att personalisering i form av egengjorda dekorativa påhitt är mysigt. idén med belysning var intressant.