Forumet - Båda är oskuld!! Behöver hjälp!!!

Båda är oskuld!! Behöver hjälp!!!

7348 0 27
Jag har för några veckor sedan skaffat kille! Åh nu har vi börjat prata om att ha sex!! Vi båda är oskuld åh är typ rädd att jag ska göra ngt fel!! Jag vet inte hur långt han vill gå (alltså om han skulle vilja slicka mig osv) vi båda är 13 år men vi känner oss endå redo! Men hur gör man under sexet? Blir det inte stelt av att bah ligga där?tacksam för svar!!!

KomÅhHjälpMig: Jag har för några veckor sedan skaffat kille! Åh nu har vi börjat prata om att ha sex!! Vi båda är oskuld åh är typ rädd att jag ska göra ngt fel!! Jag vet inte hur långt han vill gå (alltså om han skulle vilja slicka mig osv) vi båda är 13 år men vi känner oss endå redo! Men hur gör man under sexet? Blir det inte stelt av att bah ligga där?tacksam för svar!!!
förfan  jag är 20 o inte gjort de jag får ångest Rullar ögonen är de illa?

Spana också in:

Första ligget är oftast helt jävla värdelöst. Skitkasst rent ut sagt. Särskilt om båda är oskuld. Bra sex kräver ofta erfarenhet och övning som med allt annat. Men någon gång måste ju vara den första... Annars når man ju aldrig den punkt då det är så jävla as grymt... Så här kommer några tipps:

1. Använd kondom, snälla!
2. Använd glidmedel, blir mycket lättare då. Särskilt första gången då du kanske känner dig stressad och har svårt att bli våt för du är nervös.
3. Stressa inte, ha långt å mysigt förspel och se till att du är ordentligt kåt innan.
4. Gör inget som du inte vill
5. Våga säga ifrån om det känns fel eller obehagligt
6. Kör missionären, enklast första gången. Andra ställningar hinner ni prova sen.
Lycka till å njut! 

Lav:
Ni är barn.
Vänta med det. Ni har gott om tid att göra det senare.
Särskilt iochmed att ni inte ens vet hur man ska ha sex.
Jag 
Lav:
Ni är barn.
Vänta med det. Ni har gott om tid att göra det senare.
Särskilt iochmed att ni inte ens vet hur man ska ha sex.
Haha vi vet hur man har sex såklart men som jag tror alla är så är man rätt så nervös första gången men båda känner att vi vill