Forumet - Bild sida

Bild sida

223 0 26

Spana också in:

zetor:

Jag ska börja sälja mina bilder till tidningar och evenemang så jag skulle behöva en hemsida där man kan starta ett konto och lägga upp sina bilder (inte som BDB eller pixbox) utan mer seriöst.


www.aminus3.com kör jag på, det blir rätt fin sida och man kan välja tema, sortera efter till exempel porträtt och ha alla sina bästa bilder i en portfolia. rätt go ~community också tack vare kommentarer.

min sida: http://emanuel.aminus3.com/portfolio
zetor:

SNygga bilder! va har du för objektiv? Btw vad är det för redigering, är det nån sorts HDR på vissa lr?


har inte systemkamera, har en snart 2 år gammal canon powershot 710 is, motsvarande 35-200 mm. ja, en del är fixade i photoshop för att likna HDR, är inte särskilt nöjd med nån av dem. ingen i min portfolio är det.

vad har du skaffat för sida då?
zetor:

Men det är något problem med att mina bilder är för stora för att lägga upp där. Hur fixar jag det?


minska storleken på dem i photoshop, eller minska jpg-kvalitén när du sparar bilden, att sänka från 12 till 10 kan ge en stor minskning av storleken på filen. men eftersom du ändå inte kommer att visa dem i fullstorlek på aminus3 kan du lika gärna minska storleken och spara en ny bild att lägga upp (behåll orginalet!). skriv länken dit så man får se ^^
Libertad:

Då kan du komma och visa folk dina bilder i snygga mappar, i olika färger för olika bildserier. Professionellt, men personligt!


Haha rätt ;) men jag känner mej bekvämare genom att maila ut istället

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Plus att kvaliten blir skit med skrivare