Forumet - Bjöd hem en ny vän

Bjöd hem en ny vän

435 0 6
Hej, nu är det så att jag bjöd hem en ny vän lite sådär spontant så vi ska ses imorgon. Men jag har inte bjudit hem någon på ett tag nu så jag minns inte vad vi kan göra hemma hos mig. Vi går gymnasiet tillsammans så jag har redan föreslagit att vi ska plugga lite. Men sedan skulle vi göra någonting roligt också. Vill såklart att det här ska gå bra och inte bli en awkward stämning om jag inte vet vad vi ska göra. (Tänker behålla kontakten med henne efter gymnasiet). Vi är iallafall två 17-åriga tjejer som aldrig har setts utanför skolan förut. Vad kan man ens hitta på nuförtiden? 

Det enda andra jag själv kommer på som vi kan göra är att baka något. Är det någon annan som har en bra idé? (Skriv det ni kommer på för jag är desperatMycket glad).

Spana också in:

Har du inga spel? Något kan kan göra på datorn? Lite svårt att säga vad man kan göra, jag vet inte vad som finns hemma hos dig. Snacka kan man alltid göra. Såg att ni redan hade vart hos varandra och snackat, det är ju trevligt det med!
Man kan ju försöka snacka om lite vad som, vill kan komma närmare kanske man kan våga på sig lite personligare frågor kanske.