Aviseringar
Rensa alla

Blir kär i alla


njsbo
Ämnesstartare

Hej. Lite överdriven rubrik kanske hehe. Men varje gång jag ser en söt tjej nånstans och får ögonkontakt med henne tänker jag mycket på den personen, och har svårt att släppa henne för ett tag. Är detta normalt?

Jag vill ju kunna flörta lite på tunnelbanan och sen glömma tjejen liksom!! Istället känner jag alltid efteråt att "ååh jag skulle snackat med henne och frågat om nr blablabla". Kan tillägga att jag är en väldigt drömmande och tänkade person som ständigt ser gamla scenarion framför mig och önskar att jag agerat annorlunda. Samt att jag aldrig varit speciellt framgångsrik med tjejer, trots att jag ser helt okej ut. Lite söt kanske t.o.m... har haft sjukt svårt att ta egna initiativ. 

OJ det blev min livshistoria här istället. Haha. Men nu till frågan i första stycket, är det nån som känner igen sig???

Var snälla mot mig, jag är alltid snäll själv <3


   
Citera
reben

nej känner inte igen mig alls.


   
SvaraCitera

Inte direkt, nej. Galen


   
SvaraCitera

det räcker oftast inte med att bara se någon men händer ibland

varför vill du veta om vi känner igen oss?


   
SvaraCitera

När jag får ögonkontakt med killar och dem fortsätter kolla på en så tänker jag bara -oh nej, oh nej, oh nej, kom inte hit, kom inte hit! Men jag gillar att ha killar runt mig så jag kan spana in dem själv utan att något annat händer Söt. En gång sprang jag typ bort från en kille som jag såg var på väg emot mig men den j*veln kom ikapp mig och dum som jag var gav jag honom mitt nummer. >:( 

Men jag blir lätt lite små kär om jag umgås med söta killar, inte bara ser dem någon gång. Rodnar 


   
SvaraCitera

det är väl snarast en bra grej, så länge som du lär dig agera på det. är ju dumt att gå och ångra grejer. men kärlek är i regel inte av ondo.


   
SvaraCitera
SOMBI

är det att du blir intresserad eller att du inte vågar gå fram som du tycker är jobbigt?


   
SvaraCitera

Vad glad för det , för mig är det mer tvärtom 😛 


   
SvaraCitera