Forumet - Blogga!

Blogga!

21451 3 14
Vill du blogga här på sidan? Kan vara tyckande, tänkande, poesi, berättelse eller bara ord om vad som helst. Hör av dig till redaktionen.

/Självklart gäller sidan regler som vanligt./

Kommentarer (2)

  1. Jag tycker att ni aldrig skulle ha tagit bort den gamla bloggmöjligheten för länge sedan. Det är iaf bra att ni åter funderar i dessa banor att återinföra en blogg. 

  2. Kul att du tycker det. Hoppas vi ska hitta på något som du gillar. :)

Tråden har 14 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Åh coolt, minns den gamla versionen av sidan där man kunde posta något liknande på sin egna sida, (så tror jag det var iallafall). Var roligt att läsa sånt minns jag ^^
Hade vart kul med en förhandstitt hur det kan se ut 

Spana också in:

Bra förslag! Vi hade väl tänkt att det först blir som "vanliga" bloginlägg och att de som bloggar får samsas om det utrymmet och samsas med redaktionens inlägg. Vi har en spännande resa framför oss med förändringar och hur de egentligen kommer se ut och när är lite svårt att avgöra just nu. Det är därför vi vill prova lite olika grejer för att se vad ni som varit här länge gillar och vad nya besökare och medlemmar gillar. Kanske får vi tillbaka blog på egen profil? Oklart i dagsläget som sagt. 
Skulle vara intressant att blogga, har det varit mycket intresse för det? Glad (Tänker på kommentaren om att samsa om utrymmet)