Forumet - Cancer?

Cancer?

1190 0 13
Hej. Jag har blod och slem i min avföring (förlåt för too much information men är så sjukt orolig). Har haft det förut men inte lika mycket, var hos doktorn för några år sedan. De kollade och sa att de nt va ngt farligt.. Är på mitt landställe i Blekinge nu och vet inte vad jag ska göra. Har jag cancer? 

Spana också in:

"De vanligaste orsakerna till att man får blod i avföringen är att man har hemorrojder eller sprickor i ändtarmsöppningen. En del tarminfektioner kan också orsaka blodiga diarréer.

Ibland kan blod i avföringen vara tecken på att man har en allvarlig sjukdom, som cancer eller en inflammation i tarmen, till exempel Crohns sjukdom.

Man bör alltid bli undersökt av en läkare om man har blod i avföringen. Ofta behöver man ingen behandling eftersom besvären brukar gå över av sig själv. Men om blödningarna beror på någon sjukdom är det viktigt att man får behandling mot den. Man kan också behöva gå igenom sina mediciner."http://www.1177.se/Jonkopings-lan/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Blod-i-avforingen-hos-vuxna/


Ring sjukvårdsupplysningen. 

hejjjjj: Är inte ens mörkrött blod farligt?
Testa att använder papper och tryck det mot anus. Kommer det blod på papperet beror det troligen på att du blöder på grund av en spricka eller sår vid anus. Om problemet är något som kommer och går så är det troligen inte cancer. Försvinner inte problemet så bör du kolla upp det.

Läs på detta:
http://www.1177.se/Vasterbotten/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Hemorrojder/