Forumet - Där du vill bo

Där du vill bo

1342 2 41

Spana också in:

Vill ha en lägenhet i centrum nära alla butiker och vård/skola/omsorg osv, men när det är dags för kids och sånt vill jag ha ett stort hus med en trädgård. Huset ska ha två våningar och en inglasad, uppvärmd altan med matplats. Ska finnas två badrum (ett med dusch, ett med badkar), en ordentlig tvättstuga, walk-in-closets osv. Det får gärna vara en strandtomt och då vill jag ha en brygga med badtunna, och ett hus med jacuzzi, bastu och dusch för flera personer. Köket ska vara superrustat med köksö, vinkyl, massor med förvaringsmöjligheter och en kyl med inbyggd ismaskin och kaffemaskin.
Ett mindre timrat hus med en veranda där man kan dricka maltsprit och spana efter inkräktare, beläget om inte ute i skogen så iaf i anslutningen till något naturområde.time: Nu är det bara att vänta på att Dazed ska skratta åt mina borgarfasoner.
Det går nästan inte att håna ens, det är snarare småborgerligt nöjer jag mig med att anmärka.

dazed: Ett mindre timrat hus med en veranda där man kan dricka maltsprit och spana efter inkräktare, beläget om inte ute i skogen så iaf i anslutningen till något naturområde.Det går nästan inte att håna ens, det är snarare småborgerligt nöjer jag mig med att anmärka.
Du skrattade ju åt att jag köpt hem en matkasse och nu låter du mig babbla om kylar med inbyggda kaffemaskiner och inbyggda vinkyler i en köksö utan reaktion, högst inkonsekvent. Eller spännande, beroende på vilket håll man ser det från 

time:
Du skrattade ju åt att jag köpt hem en matkasse och nu låter du mig babbla om kylar med inbyggda kaffemaskiner och inbyggda vinkyler i en köksö utan reaktion, högst inkonsekvent. Eller spännande, beroende på vilket håll man ser det från 
Ja det gick ju att angripa och det var påtagligt och nu liksom. Ditt storslagna drömmande blev man snarare matt av samtidigt man inte heller ville slå in öppna dörrar.
Jag skulle vilja testa flera olika boenden och miljöer, några är;

En husbåt (inte båthus) vore härligt, dock för risk att det kan bli ganska jobbigt/problematiskt.
Ett hus på en ensam ö i skärgården-(sthlm) eller mer exotiskt som ö vid Madagaskar.
Ett hus uppe på ett fjäll eller berg.
Eller ett hus som liksom är halvt insprängt i ett berg. Stora öppna glasfönster utåt.
En mysig gammaldags våning inne i staden.

Dessa är dock drömska hem

Myshörna/våning på vinden, (en sådan triangelformad vind, med skarp vinkel på tak.  Det skall vara takfönster och om propert-möjligt, en balkong på ena sidan. Inte nödvändigtvis stor med tillräcklig. Där ute så skall det finnas en hängmatta, soffa eller gungsoffa om somrarna, allt för mysohetens skull. Räcken eller liknande för att ställa exotiska växter på.

Det skulle bli för mycket att beskriva allt annat så jag stannar här.