Forumet - Den nya appen Lulu

Den nya appen Lulu

604 1 17

Spana också in:


Vicarious: I AM THE TABLE!
I AM THE TABLE!
I. AM. THE. TABLE!
I
HAHAHAHA!!! Så glad att nån snappade upp på detta Mycket glad Trodde det dock inte med tanke på trådens innehåll men härligt att du kom in här och kommenterade det! Tack :)
Vicarious: Seriöst dock, älskar Metallica men Lulu skivan va way too random. Höjdpunkten var när James började sjunga. Resten va messed up.
Ja Metallica är Hjärta men det där albumet är nog nåt av det konstigaste jag lyssnat på. Lou Reed när han mest pratar om isna bisarra grejer är ju sjuk, det är mest sjukt. 

patrick bateman: Tack :)
Hahahahaha så lite så! Kände sånt starkt behov av att göra det så fort jag såg "Lulu". Det blir så när man traumatiseras av en sådan skiva! 
patrick bateman: Lou Reed när han mest pratar om isna bisarra grejer är ju sjuk, det är mest sjukt.
Ja verkligen. Respekt till Lou Reed och Metallica, men tillsammans vettejag fan vad som hände. Typ som att blanda Red Bull och Oboy. Like - wtf?

Vicarious: Hahahahaha så lite så! Kände sånt starkt behov av att göra det så fort jag såg "Lulu". Det blir så när man traumatiseras av en sådan skiva!
Haha! Mycket glad ja det blir verkligen så, jag kan knappt titta på ett bord utan att tänka på den låten ShockeradVicarious: Ja verkligen. Respekt till Lou Reed och Metallica, men tillsammans vettejag fan vad som hände. Typ som att blanda Red Bull och Oboy. Like - wtf?
Nej precis, ett sånt misslyckat och stört projekt. Förstår det inte men aja. Tumme ned