Forumet - Detta är sverigedemokraterna.

Detta är sverigedemokraterna.

4602 0 53

Spana också in:

Detta är Bondeförbundet, numera Centerpartiets partiprogram:

”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling”.


NEMI: oskrivna regler kan vara bra att följa.. inte mer.
Handlar ju inte om någon regel, utan snarare om att om man kommer med något som verkar eller kan uppfattas som absurt eller orealistiskt eller liknande så kan det uppfattas som aningen löjligt om man skrivit en text men inte länkat.
NiklasW: Får väl hjälpa till lite, paragraf 4:
Jo tack jag såg. Kunde dock inte göra annat än att skratta, då detta var 1933 medans videon handlade om SD på... var det 90-talet?

Hjärta
Storchen84:
Jo tack jag såg. Kunde dock inte göra annat än att skratta, då detta var 1933 medans videon handlade om SD på... var det 90-talet?
Skratta tycker jag inte att man ska göra men jag kan hålla med om att det är lite för långt bak för att göra någon som helst poäng av det. Brukar själv inte lyfta upp just centerpartiet som exempel när det gäller tveksamma bakgrunder då det är så långt bak i tiden. Däremot S och V som faktiskt hade extrema förslag och ideologier in på 80-talet. 

Anura:
Fast SD hade otroligt sjuka förslag i deras partiprogram 1995. Det är ju inte ens två decennier bort.
Sedan dess har man dock splittrats och uteslutit extremt mycket medlemmar. Till skillnad från S och V. Dessutom så genomdrev man aldrig sin politik heller och var ett mycket litet parti. S var i regeringställning.