Forumet - Djurplågeri: Nicklas Karlstrand från Skövde torterade och plågade 19 katter till döds

Djurplågeri: Nicklas Karlstrand från Skövde torterade och plågade 19 katter till döds

2276 2 9
Den sinnesstörde djurplågaren Nicklas Karlstrand, född 94, från Skövde torterade och plågade 19 katter till döds – nu åtalas han för brotten. Karlstrand sitter nu häktad misstänkt för grovt djurplågeri efter att ha systematiskt torterat och plågat nitton katter till döds.
2015-11-27 17-29-45_Nicklas Karlstrand_djurplagare_kattplagare_kattmordare_djurmordare

2015-11-27 17-29-45_Nicklas Karlstrand_djurplagare_kattplagare_kattmordare_djurmordare_skovde_a
Det är ovanligt att dessa allvarligt störda individer blir häktade för denna sortens vidriga brott. Denna idiot har satt i system att köpa katter, även dyra raskatter, för att, enligt uppgift, tortera, plåga och mörda de stackars katterna. Denna presumtive seriemördare, alltså en framtida sådan, borde spärras in på livstid.
Aftonbladet skriver:
Flera katter har den senaste tiden påträffats döda på en ort i närheten av Skövde. Nu har en man i 20-årsåldern häktats på sannolika skäl misstänkt för djurplågeri i 16 fall, skriver lokala medier.
Enligt åklagare Jennifer Hasselroth har mannen köpt ett stort antal katter under flera månaders tid. När han blivit irriterad på dem ska han ha sparkat dem eller kastat dem i golvet. Några har också ”straffats” med att bli nedsänkta i en hink med vatten tills de dött.
Åklagaren yrkade på att mannen skulle häktas eftersom det fanns risk för fortsatt brottslighet. Han har erkänt flera av djurplågerifallen men motsatte sig häktning eftersom han nu säger sig ha insett konsekvenserna av sitt handlande och inte tänkte skaffa fler katter.
Domstolen beslutade också att mannen ska genomgå en så kallad paragraf 7-undersökning, en liten sinnesundersökning.
Skövde Nyheter skriver:
Av häktningsframställan mot den unge mannen i tjugoårsåldern som är misstänkt för kattplågeriet framgick det att han är misstänkt för 19 fall av djurplågeri under perioden 1 maj till 19 oktober i år.
Brotten begicks i Södra Ryd där mannen också bor. Mannen är också misstänkt för en stöld som ska ha begåtts i en mindre ort utanför Skövde i början an oktober.
– I förhör har han delvis erkänt gärningarna.
Två av de döda katterna hittades i en påse. .

Skaraborgs tingsrätt:
- See more at: http://www.exponerat.net/nicklas-karlstrand-fran-skovde-torterade-och-plagade-19-katter-till-dods-se-hans-bild-har/#sthash.w8My0m7L.dpuf

http://www.exponerat.net/nicklas-karlstrand-fran-skovde-torterade-och-plagade-19-katter-till-dods-se-hans-bild-har/
Senast ändrad 28 Nov 2015, 21:10 av Exner
Personer som plågar djur har oftare en tendens att även gå över till människor. Det ingår liksom i att sakna empati och i den avtrubbade inställningen till lidande. Han har alltså troligtvis inte bara farlig för djur utan också för människor. Missanpassad helt enkelt, om det är så att det du skriver stämmer. 
kommer ju knappast bli något kännbart straff då vi ser brott mot djur som speciellt allvarligt. att höja straffen är det enda sättet att höja deras status. självklart måste det också till rehabilitering. skadestånd till någon djurrättsorganisation vore ju också lämpligt. som redan skrivet så går ju de allra allra flesta över till människor sedan, eller har redan gjort det, så det ligger i allas intresse att klämma åt dessa människor riktigt ordentligt. 

Spana också in:


Niklas: Personer som plågar djur har oftare en tendens att även gå över till människor. Det ingår liksom i att sakna empati och i den avtrubbade inställningen till lidande. Han har alltså troligtvis inte bara farlig för djur utan också för människor. Missanpassad helt enkelt, om det är så att det du skriver stämmer. 
Människor är djur.

Ruttenfisk: Försvarar inte honom eller det han har gjort på något sätt, men det är upp till rättsväsendet, inte samhället, att döma honom.
Vårt sk "rättsväsende" är ju ett skämt, speciellt när det kommer till djurplågeri. Enda sättet för sådana här undermänniskor att få vad de förtjänar är om folk tar lagen i egna händer och den som gör det borde fan få en medalj.