Forumet - Domedagen i mitt liv, dramasorg

Domedagen i mitt liv, dramasorg

889 0 8
I sommras
tog det slut mellan mig och mitt ex, vi var tillsammans i 10 månader. Han gjorde slut, pga att han tappade känslorna.

Jag var helt förstörd över det såklart, och det gjorde ont, det gör det varje gång, lika jobbigt varje gång. Och kommer alltid vara.

Men två veckor senare, var jag med om ett övergrepp. Jag var på fest, och jag var väl ganska full, och det var en kille som ville att jag skulle följa med hem till dom och bara dricka lite och ’’chilla’’. Jag tänkte, visst. Men det var snarare den hemskaste dagen i mitt liv, jag sa att jag var trött och skulle sova. De gjorde ett övergrepp. Jag kände hela kvällen, ’’den jag älskar kan inte rädda mig från det här nu, jag måste rädda mig själv från det här nu. Det kommer bli svårt..’’ Jag försökte gå därifrån, för jag skulle gå hem. Men när jag var där ute, så gjorde ena killen övergreppet på en uteplats.

Alla tankarna kring mig var hemska, förvirrande, jag tänkte att jag skulle dö denna natten. Av både sorg, jag hade ju redan ett krossat hjärta och sen händer det här. Jag har aldrig någonsin haft en sådan smärta och sorg någonsin, och jag är verkligen så sjukt rädd att jag får vara med om denna smärta igen. Detta var VERKLIGEN min domedag.

Och att mitt ex är tillsammans med sitt ex igen som jag sett på facebook, (som han antagligen inte kom över i vårt förhållande), krossar mig verkligen så mycket mer, och gör min situation så mycket värre. Jag har tappat ALL kontroll. Jag mår så sjukt dåligt över det. Jag har mer än bara ångest, jag är chockad att jag står vid liv idag.

Jag undrar verkligen nu hur jag kommer att komma vidare, jag är så rädd för framtiden och kärleken just nu, men jag vill inte vara det, jag vill mer än gärna ha råd från er, snälla det skulle betyda så mycket i mitt hjärta. HUR ska jag komma vidare? Det är öde frågan från hela mitt hjärta nu.

Spana också in: