Forumet - Elak syster

Elak syster

1440 1 7
Vet inte vad jag ska göra längre.. Gjort allt vad jag kan göra!
Får höra VARJE dag ett nytt klagomål från min syster om mig! Det första jag fick höra när jag kom hem från skolan idag var "jävla alkoholist! Har du legat med ännu en kille nu? Smutsiga äckel" det är bara en massa skit hon säger till mig! Snackar om mig till vår mamma också.. Det senaste var att jag måste byta umgänge för att jag är en alkoholist.. Hon vet inte ett skit om mig! Jag är varken en alkoholist eller en som ligger runt! Hon tvingar på mig killar även om jag inte ens är intresserad! Sen när jag inte visar något intresse så får jag höra "jävla lebb! Gå till dina killkompisar å ligg runt istället då! Så jävla smutsig du är!!" Är väldigt less på att hon ska va den som styr å ställer i mitt liv! Hon är så elak så finns inte ens ord för det! Sen är man inte alkoholist för att man drick typ två helger i rad och jag vill inte ha hennes killkompisar som pojkvänner! Vet inte vad jag ska göra för å få henne att sluta!! Är knappt hemma när hon är hemma å då ringer hon å frågar om jag är nyknullad å om jag är full?? Hon är så jävla bombad.. Kanske finns någon som har varit eller är med om samma sak! Man orkar inte hur mycket som helst, mår inte bra längre! Gråter konstant för att hon säger en massa skit om mig..

Spana också in:

Jag känner verkligen igen det här.

Själv har jag en tvillingsyster som alltid har tagit mer plats än mig både hemma och med kompisar. Hon är lite mer utåtriktad och är väl lite "coolare" i skolan. Hon har även ett väldigt hett temperament som ideligen går ut över mig. Jag har många gånger fått skit och dåliga kommentarer av henne och varenda gång jag sagt till har hon bara klankat ner mig ännu mer. För ett tag sedan fick jag verkligen nog och till och med släpade med henne till umo i närheten. Vi snackade med en kurator, pratade ut och kom överens om metoder vi skulle hålla oss till när vi blev osams osv

Mitt tips är därför att snacka med någon, funkade för mig iallafall! 

Jag har pratat med henne som jag skrev tidigare, det går inte! Hon tänker bara på sig själv och vill att jag ska ha livet hon har.. Hon tycker att jag är ett problembarn och bör skärpa mig! Men när jag snart fyll arton så ska jag faktiskt kunna ta ton mot henne! Men hon har ett temperament som alla i familjen stör sig på! Hon har adhd tror vår mamma då kan finnas förklaringar där också.. Men att just hon ska ta ut allt på mig å sprida runt att jag ligger med alla killar jag kom åt.. Så hon går ju över gränsen! Men hon fattar det inte själv:/ Har pratat med henne idag å de jag fick höra va "men du måste ju tåla ett skämt?" Hör man det ett tiotal gånger i veckan så tar man de inte som ett skämt direkt!