Forumet - en lektion om yttrandefrihet.

en lektion om yttrandefrihet.

11566 0 67
Alla har rätten att uttrycka sig, vilket betyder att alla har rätten att kritisera det som sägs också. 

Dvs att det kan ha sina konsekvenser också. Är så jävla trött på denna liberala dubbelmoralen. "Vado de e yttrandefrihet men ingen för säjja emot!!!!"
Mvh kaka med stukad fot på tåg1.

Spana också in:

yttrandefrihet bör kunna mötas med yttrandefrihet - det håller jag med om. man kan tycka att alla ska få tala, även om man tycker att det en viss grupp säger kan vara korkat, ogenomtänkt eller oetiskt (obs exempel). däremot blir det i praktiken antidemokratiskt att tala om "konsekvenser", som i att ens rättigheter kan begränsas om man säger "fel" saker. 

kakakaka: Dagen då staten censurerar vanliga medborgares åsikter för att det kan svartmåla regeringen är dagen då vi talar om bristande yttrandefrihet.
så länge man överhuvudtaget ska behöva var rädd eller tveka inför att yttra ett visst tyckande, är den dag då jag personligen ser att yttrandefriheten är censurerad

Qulikilavisier: yttrandefrihet bör kunna mötas med yttrandefrihet - det håller jag med om. man kan tycka att alla ska få tala, även om man tycker att det en viss grupp säger kan vara korkat, ogenomtänkt eller oetiskt (obs exempel). däremot blir det i praktiken antidemokratiskt att tala om "konsekvenser", som i att ens rättigheter kan begränsas om man säger "fel" saker. 
Ingen har hindrat någon från att tala alls. Att bemöta någons argument är en rättighet, och inget som bör fördömas (bara) för att det inte lever upp till ens moraliska värderingar.