Forumet - En tråd om mig

En tråd om mig

2842 0 37

Spana också in:


Xisco: Vem är du? o.O
Det vet du ju :(

turtle: Är det en bra tråd?
Nej

Knegaren: Vad har du gjort idag framtidsmord? :)
Jag har solat och pluggat, sen började det regna så då satt jag inne och plugga. Sen klippte jag min kusins hår men det blev ganska dåligt.

stoppljus: vad är det roligaste du gjort i sommar?
Jag köpte simfötter och simmade med dem. Det var kul. Jag har inte gjort så mycket kul i sommar.

mynona: ska man ställa frågor?
Alla gör det och det är ok.
Jag tänkte mest fånga narcissismen i alla trådtrender och skapa den ultimata narcissisttrådtrenden men nu verkade den bli en frågetråd.
Jag måste nog åtgärda detta på något sätt. Hur ska jag göra det? Kan du haka på min trend så kanske folk fattar vad det är de ska göra? Vad som är Det Nya.

mynona: Varför heter du alltid något med framtid före på Um
För att jag för mycket länge sedan blev bannad under sammanslagningen av ungdomar.se och ungdomsmottagningen.se. Jag återkom som framtidstro, för det lät fint. Sen hette jag en del annat tills jag hade slut på idéer och framtidstro återkom.
Jag gillar teman.

framtidsmord: Jag tänkte mest fånga narcissismen i alla trådtrender och skapa den ultimata narcissisttrådtrenden men nu verkade den bli en frågetråd.
Jag måste nog åtgärda detta på något sätt. Hur ska jag göra det? Kan du haka på min trend så kanske folk fattar vad det är de ska göra? Vad som är Det Nya.
Du menar att jag bör starta en tråd tillägnad mig själv för att folk skall förstå syftet med denna? Jag ryggar en aning. Jag tror inte jag är i position att starta en tråd tillägnad mig själv. Min ställning tillåter det inte utan kräver ödmjukhet har jag fått mig berättatFörvirrad Jag ses som högfärdig nog som det är. 

framtidsmord: För att jag för mycket länge sedan blev bannad under sammanslagningen av ungdomar.se och ungdomsmottagningen.se. Jag återkom som framtidstro, för det lät fint. Sen hette jag en del annat tills jag hade slut på idéer och framtidstro återkom.
Jag gillar teman.
Ok. Jag är nöjd med svaret.