Forumet - Englas mamma hotar att stämma staten

Englas mamma hotar att stämma staten

1168 0 23

Spana också in:

Klart vi ska ha bevisprovokation !. jag tycke att om man varit med och gömt eller vet vad en död kropp( griftefrids brott) finns och inte berättar det ,så ska det bedömas som ett mycket grov brott " minst 15 år" .Sveriges mes lagar räcker inte! sätt brottsoffrens bästa före brottslingarnas !


Ska vi ha något som före bygger våld så borde man börja på sport arenorna för där ute i publiken sitter många barn o ungdomar som blir inspirerade till att våld är ok och något som är helt naturligt på sport arenan.


[tard][tard][tard][tard][tard][tard][tard]
enhimmelskdrog:

haha, har hon skrivit det. eller va :c


Måste vara troll, en vuxen kvinna borde ej stava så pass värdelöst. Särskrivningar överallt, sjukt dåligt med skiljetecken...

Jag börjar känna mig irriterad kan inte pappa ta ansvar för sin son som nu upplevt ett hemskt slagsmål , var är flickornas föräldrar ska dom verkligen sitta själva och se på sådant över våld ,varför kan man inte få se en hockey match utan misshandel ? Ska vi staten lägga pengar på att sponsra idrotter utan att kräva att dom är våldsfria utan misshandels scener? Stäng av dom som inte kan spela hockey utan att slås!
Dräparen:

minns förut att jag såg i tidningen reklam för "englas minnesfond" där man kunde skänka pengar till "englas minne". pengarna gick tydligen till hennes systers kursgård som höll på att gå i konkurs eller nåt...


haha

Chibibbi:

Hon kanske inte kan släppa taget om händelsen bara