Forumet - Erfarenheter av att skjuta upp hyran?

Erfarenheter av att skjuta upp hyran?

870 0 24

Spana också in:

Sköt upp hyran en månad då min förra sambo (hans tur att betala hyran, men han stack och var dessutom skyldig mig pengar) vägrade betala. Hyresvärden tyckte att det var OK med tanke på situationen. Att skjuta upp hyran var för mig bara jobbigt, gick och tänkte på det ofta och kunde inte slappna av.


FruLiten: Sköt upp hyran en månad då min förra sambo (hans tur att betala hyran, men han stack och var dessutom skyldig mig pengar) vägrade betala. Hyresvärden tyckte att det var OK med tanke på situationen. Att skjuta upp hyran var för mig bara jobbigt, gick och tänkte på det ofta och kunde inte slappna av.


Okej, men du hade pengar så du kunde betala sen? Jag kan tänka mig att det är jobbigt också..

 

Jag har tappat min plånbok med 3000 :- i:/ inga kort ingenting.. hade typ precis så det räckte till hyran tänkte ta hem dem... va väl dumt.!


elverpigen:
du vet ju mina förutsättningar

utöver det: ja. det är folkvett att ha inkomst som täcker utgifterna och sätta av pengar för löpande utgifter + buffert varje månad
Ja så länge man är student är det okej men när man har fast inkomst på normal nivå bör man spara så att man har buffert för åtminstone en hyra.
Det är faktiskt väldigt många i Sverige som gör slut på hela sin lön innan man får nästa lön. Det är knäppt. Vissa har för vana att pengarna ska vara slut på kontot den 24e, dagen innan lön senast.