Forumet - Ett klick för skogen

Ett klick för skogen

1124 0 15

Rädda den svenska gammelskogen med ett klick om dagen.
http://naturarvet.se/

Känner ni till denna organisation, Naturarvet? De försöker bevara svenska gammelskogar genom att köpa de av privatägare så att de inte skövlas. Här är två skogar de har köpt in hittills: http://naturarvet.se/hem/gammelskog/bevarade-skogar/

Jag har den som startsida och har klickat på knappen varje dag i några år. Det har blivit en vana så jag tänker inte ens på det. Välj själva om ni vill delta.

Spana också in:


nubbie: Si, hittade den för typ två år sedan och trycker också varje dag
Nice! Glad

dazed: Finns den kvar ens? Sverige har knappt någon natur alls längre, bara vattenkraftverk och trädplantage över hela du gamla du fria.
Denna organisation är en av de som försöker göra skillnad. Man kan iaf bidra med ett klick (om dagen).

Sherre: Har faktiskt klickat på den varje dag i två år nu :-) eller ja och sen en gång på jobbet också. Så har gjort säkert 3000 klick totalt nu.
Samma här, en hemma och en på jobbet. Tumme upp

- Razorblade -: Denna organisation är en av de som försöker göra skillnad. Man kan iaf bidra med ett klick (om dagen).
Jodå jag har klickat, jag bor i ett sk skogslän och är ute ganska mycket och far i obygden och det är ta mej fan sällan man ser riktig skog, för jävligt. En fråga som får alldeles för lite exponering, framför allt då svenskarna älskar naturen så mycket som dom faktiskt gör, finns väl vissa intressen som vill ha det så. Intresset ljuger inte som Marx sa.