Forumet - Expert på tjejer någon?

Expert på tjejer någon?

850 0 6
Hej!
Som rubriken lyder så vill jag har svar av er experter där ute!
Det är en tjej som jag har haft kontakt med ett tag och häromdagen träffades vi på beachen där vi fick en väldigt speciell ögonkontakt!
Vi flörtar då och då när vi skriver men det är ett problem... Jag känner hennes kompis och på något vis så tror hon att hennes kompis är intresserad av mig fast hon ej är de. Hon säger att vi ej kan ses just nu för (hennes kompis). 
Hur ska jag göra i denna situation? Ska jag vara kall mot henne eller bara fortsätta vara skön och flörta lite med henne? 
Tacksam för svar!

time: Antingen så är det så att kompisen faktiskt är intresserad av dig eller så använder tjejen sin kompis som ursäkt för att hon inte vågar säga nej. 

Men min genuina undran är varför du ens överväger att vara kall mot henne om du gillar henne? Hur kommer det ens upp som tanke?
Tanken för att vara kall är för att jag har hört både att man ska vara det men också inte..
Min tanke är att hon ska börja ”jaga mig” om du förstår

Spana också in:


Cr7:
Tanken för att vara kall är för att jag har hört både att man ska vara det men också inte..
Min tanke är att hon ska börja ”jaga mig” om du förstår
Okej, öh, får jag bara säga, i allra bästa välmening, att det är jättefånigt och genomskinligt. Säger detta i egenskap av tjej som växt upp med dels tjejkompisar, dels killar som fått för sig att man ska göra så.
Ingen bra idé att vara kall mot någon du gillar. Det är helt förståeligt att hon inte vill träffa dig ifall det skulle såra hennes kompis. Det är ju synd, men det är så det är helt enkelt. Jag skulle släppa henne, antingen så går det inte pga hennes kompis eller så är tjejen inte intresserad av dig egentligen och försöker få dig att fatta hinten genom att säga att hennes kompis är intresserad.
Vad du än gör, var inte kall mot henne. Spela något slags spel är nog det värsta man kan göra, tjejer tröttnar sjukt snabbt på det. Sen om hon alltid skyller på att hennes kompis är intresserad av dig, är hon nog tyvärr inte intresserad av dig. Många tjejer försöker typ avleda med att skriva att andra är intresserade av killen dom skriver med om du förstår :)