Forumet - fallout new vegas : Besvikelse??

fallout new vegas : Besvikelse??

1298 0 33
Jag måste bara säga att jag är besviken på fallout new vegas. Jag har spelat fallout 3 och älskar det mer än vad jag älskade oblivion.

Den största orsaken är att i fallout new vegas är en öken. Jag visste att det skulle innehålla en öken, men inte en sån tom. Det finns ju knappt någonting i den. Man måste gå och gå och gå och då hitter man något intressant "åh ett hus!" Man springer dit går in och huset är tomt och allt man kan loota är några stekpannor.

Jag kommer inte in i spelet alls. jag har spelat i kanske tolv timmar och det känns som om jag inte kommer någon vart.

Kan någon ge tips för hur man får "igång" spelet. Alltså något vapen eller någon plats som är rolig. Hjälpa till att komma in i spelet liksom. För även om jag tycker det varit en besvikelse hittils vill jag verkligen köra det för det är ju för fan fallout vi snackar om. Det MÅSTE spelas!!
PlasticNeon:

Kan någon ge tips för hur man får "igång" spelet.


Beats me, Som du älskade jag också Fallout 3 och har kört igenom det ett antal gånger, men även fast jag skaffade New Vegas när det kom så har jag än idag inte klarat det..

Har du alla DLC?, För dem har verkat göra så (som många andra också har gjort på senare tiden) att dem har släppt ett 50% klart spel, och sedan planerat att alla köper all DLC, "Honest Hearts" t.ex. lägger till ~45st nya ställen själv, "Old World Blues" lägger till ~30st osv. Och då har jag inte ens nämnt de nästan hundratals av NPC'er/Fiender/Factions/Vapen/Armors/etc som de också lägger till lägger till..

Spana också in:

Zsasz:

Personligen gillar jag 2:an mer än ettan, men jag tycker fortfarande att hur dem tog det konceptet till 3d (3:an då) är episkt, och även fast story'n kanske inte är lika bra, så gillar jag 3:an mer än både ettan och tvåan..


Ah, story är en big (BIG) deal för mig så. [crazy] Men har fortfarande att spela spelen ordentligt.
Dräparen:

SKYRIM


Dräparen:

kommer bli rollspelsvärldens svar på hendrix woodstock 69'


Dvs. Alla säger att det var asbra, men bara en bråkdel har verkligen spelat det? (Sätt/hört det i Hendrix fall)

Skyrim verkar bra, ja, men att det kommer blåsa alla andra spel åt sidan det vettefan faktiskt, jag menar, bara detta året är det ju tänkt att t.ex. Star Wars: The Old Republic, Deus Ex: Human Revolution och Lord of the Rings: War in the North ut, och i början av nästa år (räknar hela Q1) så är det ju tänkt att t.ex. Diablo 3 och Mass Effect 3 ska komma ut.. Så.. Ja, sjukt bra, det är klart, men "best of the best" är kvar att se..
Dräparen:

kommer bli rollspelsvärldens svar på hendrix woodstock 69'


Så tänkte jag om Oblivion också men näe, det blev det inte. Så jag är mer försiktig denna gång även om Skyrim verkar sjukt lovande.

Eller nej jag tänkte inte alls på Oblivion och Hendrix i samma mening men typ. Var kanske mer Per Gessle i Varberg sommaren 96.
tycker att det är mycket gnällande på new vegas i denna tråd, det är ett jävligt bra spel. jag tycker att det är mycket närmare de gamla spelen i upplägg och känsla, och framför allt så är ju faktiskt riktmedlen på skjutvapen användbara i new vegas. spelade om trean för ett tag sen, och det störde mig utav bara helvete. spelar om new vegas nu, och för en gångs skull så tänker jag försöka hålla mig till fps-stil i striderna, och inte använda vats. det skulle jag aldrig få för mig i trean, att slåss utan vats där känns helt retarderat.
Leijonsparf:

att slåss utan vats där känns helt retarderat.


Det är retarderat. Den som gör det vill jag skrika retardo i ansiktet på. Men tyvärr tror jag man ska skrika det lite i ditt med då ammo är svårare att hitta i new vegas, och om man tar new vegas som fps kommer din amma ta slut. Jag hävdar starkt att vats ska man använda så mycket som möjligt i båda spelen.