Forumet - får inte smegma längre

får inte smegma längre

2716 1 16

Spana också in:

isola:

Fast som om folk som inte duschar så ofta inte luktar svett


Självklart gör dem det, men det stämmer inte riktigt när det kommer till svett. Däremot så är det större risk för en som duschar väldigt mycket att denne behöver smörja in sig för att den lättare får torr hud till skillnad från en person som inte duschar så mkt.
Tennsoldaten:

Men att håret blir dåligt menar jag att det snabbare blir oljigt


Jo, men du skrev att kroppen anpassade sig också. Vilket jag tvivlar på. Har inte jag duschat sedan igår och du inte sedan förra veckan så finns det ingen chans att du är renare än jag. Såklart spelar det in vad för fysiska aktiviteter vi gjort, men allmänt.
isola:

Jo, men du skrev att kroppen anpassade sig också. Vilket jag tvivlar på. Har inte jag duschat sedan igår och du inte sedan förra veckan så finns det ingen chans att du är renare än jag.


det gör den. inte under en kort tidsperiod, men efter en månad eller så. nu är man inte renare för den sakens skull, men inte märkbart smutsigare heller. hudens miljö förändras genom att ph-nivån och mängden talg anpassas för att minimera bakterietillväxten, så man slutar lukta starkt av svett och dylikt.

det finns exempel på antropologer som har märkt av denna förändring när de åkt för att leva med exempelvis aboriginer. eftersom det inte finns mycket vatten i australiens inland är man så illa tvungen att klara sig utan att tvätta sig.
dzjugasjvili:

et gör den. inte under en kort tidsperiod, men efter en månad eller så. nu är man inte renare för den sakens skull, men inte märkbart smutsigare heller. hudens miljö förändras genom att ph-nivån och mängden talg anpassas för att minimera bakterietillväxten, så man slutar lukta starkt av svett och dylikt.


Man svettas inte mindre för att man inte tvättar sig. Så nä.