Forumet - Fem tjejer hoppar på en tjej.

Fem tjejer hoppar på en tjej.

1429 0 14

Spana också in:

Det intressanta är hur man som människa förhåller sig till en sådan här händelse. Säg att de fem tjejerna som misshandlade den ensamma tjejen gjorde detta i hämnd mot något fruktansvärt den ensamma tjejen hade gjort. Kanske hade tjejen sålt deras småsyskon som sexslavar? Blir gängmisshandeln då rättfärdigad? Mannen, blir han då ett svin som räddar den vidriga hallicken? 

Eller åt andra hållet. De fem tjejerna hoppade bara på den ensamma utan anledning. In kommer en räddande man som blir så arg av att de misshandlar en oskyldig tjej att han spöar alla. Blir hans agerande då rättfärdigat?

Intressanta moraliska frågor.

Vad tycker ni UM?

Knekten: Vad tycker ni UM?
Att det med anledning av vad du precis tog upp gör sådana här klipp väldigt svåra att kommentera egentligen. Vi har ju bara den aktuella handlingen framförd i videon att gå på, inte vad som framlett till situationen. Det kunde lika gärna varit en hämndaktion för något som rättfärdigar handlingen, men det får vi som sagt inte reda på här.

Sedan finns det väl inte mycket som rättfärdigar att fem jämnåriga ska hoppa på en sådär. Det är ju den biten som man trots allt tar med sig från en sådan video som denna.