Forumet - Festligheter.

Festligheter.

5445 1 22
Jag var på fest igår för första gången igår och det var väldigt roligt. Mår även bra nu fysiskt, konsumerade inte så mycket alkohol.

Men nu till min fundering. De sista två timmarna så dansade jag med två tjejer(ena har pojkvän så hjälpte henne när det kom andra killar och dansade med henne när pojkvännen inte var där), vi hade det jätte trevligt och gick ut några gånger och tog luft och pratade. 

Medans vi dansade så försvann tjejen med pojkvän en liten stund, då tog den andra tjejen sina händer på mina axlar och jag tog då mina händer på hennes höfter och så dansade vi. Sen tog jag upp ena min hand mot hennes kind och då börja vi strula ett litet tag och sen fortsatte vi dansa och prata.

När vi skulle gå hem och så så frågade jag om hennes nummer, fick det och smsade henne direkt för att vara säker på att hon inte sa fel. Sen kramades vi hejdå och gick skilda vägar.

Idag smsade jag henne hur hon mådde och hon svara att hon mår bra och fråga mig samma sak, jag svara att jag mår bra. Sen har vi inte pratat mer.

Men vad händer nu? Har inte varit i en sån här situation och är osäker om det bara var en engångsgrej eller om vi kommer att träffas mer.

Snälla hjälp en förvirrad pojke i nöd.
Been there, done that.

Börja med att bara ställa en vanlig fråga, i stil med "vad görs idag då?" eller liknande och fortsätt därifrån. Håll diskussionen flödande, men var inte för "på" då det är något som kan få en att se desperat ut. När du känner att ni har pratat tillräckligt länge kan du fråga om hon har lust att kanske ta på någon kaffe på stan eller så.

Nu säger jag inte att detta är den definitiva vägen att gå och att det är ristat i sten, men det är en bra början. Var inte för på och spela dina kort rätt så ska det nog gå bra ska du se. Glad

Spana också in: