Forumet - Final Fantasy 13

Final Fantasy 13

710 0 51
JAG KAN KNAPPT BÄRGA MIG!!! Jag kan inte sluta tänka på spelet, varför åh varför!

Det är nog första gången jag längtar till ett spel så här mycket! Inte konstigt då det är den största händelsen på närmare 3 år inom spelvärlden!!!! Geezes!

En fråga till er:
* Anser du att de som införskaffar det till xbox borde skämmas eller bryr du dig helt enkelt inte på vilken maskin man spelar spel på?
* Och kommer det se bättre ut på Ps3 eller Xbox?
blir bara mer och mer ledsen ju mer information jag får om spelet.

hur jävla linjärt det verkar vara (mer än FF X), jävla snow och vanille, bristen på NPC, bristen på städer, leona fucking lewis osv.

demon gjorde mig inte gladare heller[sad]

jaja får se om battlesystemet räddar det hela.

Spana också in:

kefka:

är mer pepp på att åttan kommer till psn imorgon.


Ja det också, men ändå.
Jag var själv inte insatt i att skaffa ff 13, då det var mer anonymt, eller mindre "WOWOWOW" än nu, så jag kan säga att jag drogs efter strömmen. Men ja, man har helt enkelt byggt upp förväntningar, sen om de krossas eller ej återstår att se.

pepp:D
Är jävligt besviken på att dom tagigt bort byarna och städerna, är typ bland det mysigaste i JRPG's att komma till en ny by och köpa massa nya vapen och sånt för pengarna man fått för att döda monster ;S...

Men handlingen verkar bra av det jag hört och karaktärerna fina osv. Gillar också att det är en separat battle-arena tillskilnad från tolvans korkade battle system.

Men jag kommer att köpa och spela det, och kommer med all säkerhet att tycka om det.

kefka:

är mer pepp på att åttan kommer till psn imorgon.


Finns inte det redan? [surprised]
McLuver:

köpa massa nya vapen


Hahha!!!! Jag är en vapengalen människa. Seriöst, det första jag gör i ett rpg är att kolla vapen. Så jävla kul att se hur vapnena ändras vart efter som.

kefka:

har förhandsbokat spelet nu iaf.


Jag förhandsboka collectors edition, nästan coolare saker än spelet hänger med. Men seriöst nästan ett helt studiebidrag för skiten. Värt? - Vet inte.