Forumet - Fler vill se ökat flyktingmottagande

Fler vill se ökat flyktingmottagande

2633 0 84

Spana också in:


Punda:

Bara om det gynnat er själva alltså? Är nog så resten tänker med antar jag. Undrar hur många promille av den tredjedel som verkligen fått händerna ur fickorna.
Kan också vara så att man, som i mitt fall, mår så pass dåligt att man knappt att kan ta hand om sig själv och inte fungerar normalt, så att ha någon hemma sig som man inte klickar med fullt ut vore inte bra för någon. 

PMR: Kan också vara så att man, som i mitt fall, mår så pass dåligt att man knappt att kan ta hand om sig själv och inte fungerar normalt, så att ha någon hemma sig som man inte klickar med fullt ut vore inte bra för någon.
Man får ha vilken orsak man vill. Vill bara peka på att den tredjedel som påstår säg vilja ta emot folk till sitt eget hem inte är ärliga mot sig själva.
Om man gillar att svälta ihjäl för att man inte har råd med mat åt båda i slutändan, så ok. Sen är det en fråga om hur länge man stannar, hur den ekonomiska situationen blir för b-å-d-a och mycket mer. 
Punda:

Bara om det gynnat er själva alltså? Är nog så resten tänker med antar jag. Undrar hur många promille av den tredjedel som verkligen fått händerna ur fickorna.

019linnea: Om man gillar att svälta ihjäl för att man inte har råd med mat åt båda i slutändan, så ok. Sen är det en fråga om hur länge man stannar, hur den ekonomiska situationen blir för b-å-d-a och mycket mer.
Mat har man råd med i Sverige, det handlar om hur god maten skall vara i sådana fall.
Den ekonomiska situationen för en som kommer till Sverige från ett krigshärgat land är naturligtvis katastrofal. Det är såklart något man får räkna med. 
Boendemarknaden är också olycklig så ett år eller två är nog att vänta.

När folk nu har tänkt i mer än 5 sekunder. Hur stor del är villig då?
Man alltid ta undersökningar från IPSOS med en nypa salt.. IPSOS har gjort sig kända för att vara extremt dåliga på att mäta väljares åsikter. Dessutom har DN gjort sig kända för att vara de som oftast kommer med lögner i sin journalistik. Att DN säger något betyder alltså definitivt inte att det är sant. 

Hade det dock varit så att folk faktiskt blivit mer positivt inställda till flyktingmottagande så är det bara rakt igenom sorgligt.