Forumet - föräldrar som inte gillar min flikvän

föräldrar som inte gillar min flikvän

224 0 2
HEJ!Jag befinner mig i en väldigt jobbig situation just nu. jag och min flickvän har varit tillsammans i ett års tid nu, och jag älskar henne bara mer och mer problemet är att mina föräldrar; dom kan inte acceptera min flickvän. dom har aldrig gett henne en ärlig chans, till att lära känna henne bättre.Till problemet de gillar inte henne för att hon har varit våldtagen när hon var 20 år gammal. De tycker att hon är inte värd det smutsigt och inget att ha. De säger att hon ljuger och hela hennes familj ljuger för dej fast det är hon själv som har berättat för mig hela historian om hennes våldtäkt,Hur kan du älska henne är.inte du en man tycker inte du att det är konstigt. Min pappa brukar säga hon har inte blivit våldtagen hon ljuger hon har själv velat det hon har haft en relation med den här mannen hur kan du tro på henne och inte på oss och skiten som har våldtagit henne är 50 år gammal och fortfarande trakasserar henne ibland som en stalker.Har pratat med hennes pappa om den här mannen men han sa att han har pratat med honom och att det inte kommer hända igen om det händer så anmäler vi honom. Ja är 28 år gammal och får inte bestämma själv. Har lyssnat på allt vad mina föräldrar har sagt om henne och hennes situation men vet inte vad jag ska göra det har gått så långt nu att mina föräldrar vill att jag ska välja med att antingen lämna henne eller så vill dem bryta upp kontakten med mig helt. jag mår dåligt över hela situationen. jag verkligen älskar den här tjejen och vill vara tillsammans med henne och hon med mig. 
Oj, för mig som har föräldrar som alltid är på min sida är det väldigt svårt att förstå hur dina föräldrar kan göra så mot dig och din flickvän. Försök att ta ett allvarligt snack med dem och gråt lite så den förstår att de måste acceptera dig och dina val i livet. Det är ju inte hennes fel att hon blivit våldtagen och det borde ju dina föräldrar förstå. Be gärna också din flickvän att vara med under snacket så de säger det face to face till henne, kanske även att din svärmor och svärfar ska vara med... Men jag vet inte hur du ska göra. Men jag lider med dig och hoppas att allt löser sig för dig. Glad
Jag förstår att det är dina föräldrar och så vidare men det där är bara fel. Fråga om de skulle göra samma sak mot dig om du blev våldtagen. Om inte så kan de inte begära det av dig och om de skulle det är de inte värda att ha i ditt liv. Inte ditt fel att du kom till världen från moraliskt undermåliga människor.
Återigen, jag förstår att det är dina föräldrar men om de skulle göra så mot dig kan jag inte se det annorlunda.