Forumet - Folk som tycker scouter är töntiga

Folk som tycker scouter är töntiga

915 0 37
folk som tycker scaoter är töntiga har nog aldrig själva varit på ett scautläger. det är inte bara töntar som är scouter!! när vi kommer på läger tillsammans smäller vi upp våra 2 meters höga tält och har en stereo i tältet. sätter upp planscher av olika artister på tältväggen.

Spana också in:

Tar tillbaka det jag skrev för 5 minuter sedan. Scouter är besserwissrar som tror att dem är awesome bara för att de kan göra upp en lägereld på "rätt" sätt. Liksom, herregud - det finns knappast rätt eller fel när det gäller att göra upp en eld, bara skiten börjar brinna liksom.

+ att era fula märken på eran fula skjorta är MEGAtöntigt.

Åh vad irriterad jag blev nu när jag började tänka på mina scout klasskompisar i 5an. [crazy][crazy]
Jag har varit scout redan från 4år. Jag tyckte att det var roligt att följa med morsan på scoutmöterna för hon var scoutledare för minor scouterna som det hette då. När jag var fem år gammal så åkte jag på mitt första scoutläger på Vässarö (souternas egna ö) då hade jag en liten ryggsäck som jag hade mina strumpor och kalsonger i och sedan en litten scout skjorta som en mamma hade sytt till mig för det fanns igen i min storlek. Nu är jag 17år och går fortfarande på scouterna. JAG TÄNCKER ALDRIG SLUTA PÅ SCOUTERNA[love][love][love]