Forumet - Fråga Kristdemokraterna

Fråga Kristdemokraterna

1992 0 34
Bara Ta Allt:

Varför vill ni tvinga på oss mentalt friska människor ert religiösa nonsens? Kan ni inte behålla tramset för er själva?


Nice att folk inte fattar att partiet inte har med religionen att göra, värderingarna i många fall ja, men de vill inte pracka på folket den kristna tron ;D dem enskilda personerna i partiet kanske försöker det ibland :P

OnT:
Till KD: Ge mig en riktigt bra anledning till att rösta på er istället för MP i valet!?
Crypto:

Nice att folk inte fattar att partiet inte har med religionen att göra, värderingarna i många fall ja, men de vill inte pracka på folket den kristna tron ;D


Värderingarna och den kristna moralen är en del av den kristna tron, jag är inte intresserad av skiten. Låt tokarna behålla den.

Spana också in:

Crypto:

Nice att folk inte fattar att partiet inte har med religionen att göra


Mja. De flörtar rätt häftigt med religionen.

KDs hemsida:

Kristdemokraterna bildades inte för att slå vakt om en särskild samhällsgrupps intressen, utan för att främja idéer med grund i den kristna etiken. Vårt partinamn förklarar att vi står för demokrati byggd på kristen människosyn och värdegrund.


Huruvida de faktiskt associerar sig med en viss grupp eller ej är ju tämligen irrelevant när de propagerar för samma värderingar som gruppen. Det spelar ingen roll om jag kallar mig för lolpartist, om jag tycker att ungdomar ska jobba gratis så är jag ändå centerpartist i grund och botten.
Crypto:

Om vi tar "älska din nästa" som ett exempel, tycker du det är fel?


Jag tycker det är ett sundhetstecken att t.ex. hata sin chef och andra som parasiterar på en. Och skulle ett gulligt och fluffigt budord på något sätt rättfärdiga resten av dumheterna menar du? "Hitler byggde faktiskt jättebra motorvägar!!!!"
Åtta:

Huruvida de faktiskt associerar sig med en viss grupp eller ej är ju tämligen irrelevant när de propagerar för samma värderingar som gruppen.


Bara Ta Allt:

Jag


Värderingarna i sig anser jag inte är fel iaf. De är bra, men kristna har i många fall gjort på fel sätt för att få ut sin tro tycker jag. Men skilj mellan religionen och partiet :pBara Ta Allt:

Och skulle ett gulligt och fluffigt budord på något sätt rättfärdiga resten av dumheterna menar du? "Hitler byggde faktiskt jättebra motorvägar!!!!"


nej [cute]
jag håller inte med om allt KD säger o håller inte med allt som kristendomen säger heller ;P
Crypto:

Värderingarna i sig anser jag inte är fel iaf. De är bra, men kristna har i många fall gjort på fel sätt för att få ut sin tro tycker jag. Men skilj mellan religionen och partiet :p


Religionen och partiet är mer eller mindre samma skit, partiet kan inte tolkas på lika många olika sätt bara. Politiker ska inte uppfostra mig.
köttfärssås:

Vad är grejen med att vara emot giftemål av folk inom samma kön utanför kyrkan? Det skadar väl inte er om några ni inte känner gifter sig?[confused]


+ varför är ni inte mer vän med gayfolket när ni vill skära ner på aborter? Ingen gör så få aborter som gayfolket liksom, naturlig allierad ffs.