Forumet - Fråga mig

Fråga mig

11566 1 165

amsi: vilka är dina favoritböcker? svårt att välja en.
Det är en jävligt svår fråga som sagt, om jag bara fick äga två böcker vore det nog Postverket av Buk och Att Förstå Makten av Chomskyjäveln men jag vet samtidigt om det är mina absoluta favoriter. Gillar den jag läser nu också, en Hitlerbiografi av Bengt Liljegren. 


Volvo4life: Vad anser du om moderaterna?
Moderaterna har historiskt sett varit en mörk kraft och är så också idag, men dom gamla moderaterna kunde man iaf respektera dom var inga jävla revionister som försöker gömma sig bakom fernissan "nya arbetarpartiet" osv. Att stå för en sak och göra en annan har annars historiskt sett varit sossarnas paradgren. Mycket bättre att stå för att man är ett arsel tycker jag. När det gäller moderata väljare vet jag inte om dom är egoister eller bara redigt naiva, antar att båda sorterna förekommer. 

Spana också in:


S3ON: Varför är inte gud med mig? Hur förlåter hen mina synder? Måste jag bege mig till en kyrka för detta? 

Gud tycker att Jönköpingsborna har förvridit och våldtagits han budskap så att hon har helt tagit bort sin hand i från staden och dess invånare, det var också därför den store Per Ledin lämnade HIV 71 i år. Gud finns i naturen och buteljerad form på systemet.