Forumet - "Free the nipple" - visa brösten?

"Free the nipple" - visa brösten?

2976 1 61
Det kanske redan finns en tråd om detta men jag gör en ny för att palla använda den gamla. Den får inte lika mycket attention då...

Men iaf, Hur ser ni på "Free the nipple" (alltså att kvinnor ska kunna få visa sina bröstvårtor på samma sätt som män får vad jag tolkat det som) ? 
Tycker ni kvinnor ska få visa sina bröst på sociala medier, på stan eller på jobbet? Tycker ni kvinnor ej ska visa sina bröst? Varför? Varför inte? Ska män kunna få visa sina bröstvårtor på stan eller i sociala medier?

Spana också in:


aristoteles: Jag tycker att män och kvinnor skall få visa sina kroppsdelar i precis samma utsträckning. Dock betyder det inte att man nödvändigtvis skall ha rätt att blotta sina kroppsdelar när och var som helst.

På stan, visst, på sociala medier, visst. På jobbet? Fråga din arbetsgivare.
+1
adaq: Jo men varför inte...?

Ska vi se vad moderatorerna tycker om detta? 
Här har vi en manlig nipple:

(inte min om ni undrar)

Här har vi en kvinnlig:

(inte heller min)

Nu får vi se om de tar bort någon Tumme upp

+1
Jag tycker att ingen ska gå omkring halvnaken om kvinnor ska dölja sin kropp så varför ska man inte också göra det? Jag tycker inte att folk ska springa omkring nakna men om man du enbart talar om överkroppen tycker jag att det är okej.
Saken är ju den att folk (män främst) inte kan acceptera kvinnokroppen och att det blir antastade och kanske våldtagna som det tyvärr har blivit med invandrare som har kommit hit men givetvis med enstaka idioter här i Europa som har precis lika vidrig kvinnosyn som de där nere i Mellanöstern. Jag säger detta för att det skulle bli en radikal skillnad med antal antastningar och våldtäkter och våra samhällen hade gått i den riktningen. Och det i åtanke med Köln-angreppen samt de angrepp som nyligen hände under de tyska karnevalerna, även fast polisen var dubbelt så många var det ändå hundratals kränkningar.
http://www.svd.se/polisuppbad-pa-kolns-kvinnokarneval
Det var den enda artikeln jag hittade, jag hade hittat en på Expressen också men nu finner jag den visst inte.

wineing:
då är det väl männens beteende vi behöver korrigera och inte kvinnornas? 
Så är det, de borde integreras in i västerländskt tänk. Sen borde vi sluta ta in folk för ett tag för att klara upp de problem som redan består här I Sverige och inte förvärra dem. Det blir alltid lättare med färre människor att lära än fler hela tiden när skolsystemet inte fungerar och bråkiga elever och kanske inte alltid så engagerande lärare. Nu flyter jag lite från ämnet men det har till viss del med synen på kvinnor hos män som vi lättare ska kunna hantera tillsammans med en massa andra problem.
har absolut inget emot det. tycker människor skall tillåtas gå helt nakna på offentliga platser också. Ganska sjukt att vi täcker könsorgan av andra skäl än rådande temperatur etc om en tänker efter... Jävla religioner som ligger till grund för det beteendet.

Det är skillnad på att vara naken by personal choise och att aktivt utsätta någon för sexuella ofredanden.