Forumet - fullmåne, påverkas du?

fullmåne, påverkas du?

2593 1 32

Fullmånen har alltid fascinerat mig. När jag var några år yngre tyckte jag de människor som påverkas av månens cykel var supercoola. Det var tills jag själv vart en av dom som jag insåg hur jobbigt det är. 

Varje månad, två dagar innan fullmånen och två dagar efter fullmånen så vaknar jag har.total panik, jag går upp, klär på mig och ska gå till skolan. 

Oftast brukar jag "vakna" ute i Halen, påklädd och med total panik och jag vet inte hur jag hamnat där. Detta sker nästan varje natt under de fem dagar när månen är som störst, och det sker alltid mellan midnatt och vargtimmen. 

Så, jag undrar; påverkas du av månen? Och tror du det är vanligt att man påverkas av månen?

Spana också in:


honolulu:
mm förutom att det skapas magnetiska fält mellan planeter och deras månar, solen och andra planeter, partiklar sinsemellan överlag. gravitation etc. hur det påverkar människor kan jag inte svara på, men "en riktig grej" är det oavsett...
langa över en studie som visar att månfasen påverkar människor oberoende av sociala faktorer, vetja. 

honolulu:


läs inte bara det du vill läsa för att du ska kunna slänga ur dig blaj som låter bra i ditt huvud.
kan ju kontra med att du borde läsa vad du skriver innan du postar det. försvarar du rimligheten i orimliga föreställningar så får du vara beredd på att någon bemöter det. man kan inte försvara sig genom att formulera sig vagt.