Forumet - 44% av svenska folket visar sig vara FASCISTER!!!

44% av svenska folket visar sig vara FASCISTER!!!

5339 0 20

Spana också in:

Man kan du får in i din skalle att det är Sds sammantagna politik som gör dem till fascister och inte "invandringskritiken." Sedan innebär detta heller inte att fyrtiofyra procent tycker att man ska minska den med nittio fucking procent.

Inlägg redigerat av admin. Personangrepp är inte tillåtna!

NiklasW: 44% av svenska folket svarar fascistiskt på frågan om man tycker att Sverige tar emot för mycket invandrare. Endast 10% av svenska folket tycker rätt, dvs att Sverige bör ta emot fler invandrare. Skrämmande vad fascismen och rasismen slagit till bland svenska folket. 

Vad ska vi göra åt denna massiva rasistiska fascism?

http://www.svt.se/nyheter/val2014/fler-tycker-sverige-tar-emot-for-manga
Ja, svenskarna är småfascistiska, ingen nyhet... men SD spelar ju i en helt annan liga här, och är absolut inte folkligt förankrade. 

NiklasW:
7/8 partier i riksdagen vill ju öka invandringen, trots att denna uppfattning bara delas av 10%. Tror inte det är så mycket att hoppas på. 
högerpartierna kommer väl bli desperata. 
32g94FPaqw9WKHL0KH2L5dLMIW3Osx:
Finns ju risk att Moderaterna blir mer kritiska, om de ramlar ur maktställning, samt att KD och C ramlar ur riksdagen. Då kan det bli ett scenario där gammelmoderater tar över makten i partiet. 
antagligen synd bara att moderaterna är efterblivna i andra frågor.
Är det verkligen så illa ställt? fyfan alltså..

Jag tycker man hör dessa goda överallt och som de skränar och för väsen omkring sig hela tiden kan man ju få intrycket att de är många fler men nu visar det sig bara vara en högljudd minoritet vi talar om här.

Så lurad man kan bli, det trodde jag då inte.
Weeaboo:  Jag tycker man hör dessa goda överallt och som de skränar och för väsen omkring sig hela tiden kan man ju få intrycket att de är många fler men nu visar det sig bara vara en högljudd minoritet vi talar om här.
Precis, men i själva verket är det ett litet politiskt och medialt etablissemang med en otrolig makt. Gick ju till och med så långt att socialdemokraterna ändrade uppfattning i valkompassen när det gällde frågan "ska Sverige öka invandringen". Först hade man svarat att man ansåg att det var en ganska dålig idé men efter storm från twittervänstern och andra proffstyckare tog man tillbaka det ändrade till att istället vara positiv till att öka invandringen. Ett typexempel på hur en liten etablerad minoritet går in och påverkar politik trots att deras åsikter ofta är motsatsen till vanligt folk.