Forumet - Gå på fest elr inte

Gå på fest elr inte

303 0 6
Jag har blivit bjuden på fest imorgon, 18-årsfest. Grejen är att jag inte riktigt känner någon, bara tjejen som fyller år. Har sett de tjejgrupper som hon är med ibland och så och de verkar vara rätt så tajta. Är rädd att behöva stå ensam hela tiden eftersom det inte känns som att någon kommer vara inbjudande eller så.

Dessutom vet jag inte vad jag skulle säga om jag ska behöva vara social eftersom de känner varandra så bra så kommer det jag pratar om bara vara tomprat för de och att jag då uppfattas som tråkig. Behöver seriöst hjälp, öppen för allt :)
Jag tycker absolut att du ska gå! Säg att du kommer förbi en stund, så känns det ej dumt att lämna om du skulle få tråkigt eller känna dig utanför.

Du har åtminstone en gemensam nämnare med de andra gästerna, födelsedagsbarnet. Fråga om hur de andra känner henne eller liknande. Var öppen med att du bara känner henne så är det säkert någon som bjuder in dig ordentligt! Lycka till! 

Spana också in:

Som flera andra här så hade jag också gått dit. Det kanske blir riktigt roligt och du lär känna nya människor. Jag har också varit i den situationen där jag bara kände födelsedagsbarnet men det kom helt naturligt att börja snacka och diskutera med resten av "gästerna" och jag fick ett himla bra inbjudande till deras konversationer. + vet din kompis om att du inte känner någon annan så finns hon nog där lite extra för dig så du inte hamnar utanför.