Forumet - Gamer som tröttnat.

Gamer som tröttnat.

4070 1 6
Tja allihopa!  Som ni ser rubriken är jag en gamer som har tröttnat. Alla mina pollare spelar samt jag med men det har gått över gränsen tycker jag :/ Jag har sänkt mina betyg och en stor faktor är datorn som är en magnet. Jag vill komma ut och träffa lite nya människor eller skaffa mig en hobby som kanske kan ersätta dator spelandet. Jag tycker fortfarande dator men skolan går först så jag undrar vad man kan göra åt det ? Skola på sommarlov kanske ni tänker? xD Men jag vill inte spela bort hela lovet (som jag gjorde förra sommaren) utan hitta på andra saker. Kom gärna med förslag :)  
Alltså fiska är juh alltid en festlig hobby Hjärta Men vem vore jag att berätta vad du vill göra... Pröva aktiviteter, sport, musik, forskning... Själv älskar jag film mycket för att det finns 10000 olika huvudhandlingar om filmer och de kan föra dig till platser som är otroliga och man kan studera så mycket i filmer, personer, språk, livet. Sen kanske det inte är något som du vill om din definition av dataspelande innebär diverse stillasittande bredvid skärmar. Men det brukar vara rätt latjo varjefall. 

Spana också in:

Haha jag förstår vad du känner spelar också sj, been there. Men du, det är dåligt om alla i ditt umgänge spelar - blir lite svårt bryta sig loss om det inte varierar.. Är det endast du som har tröttnat på spela, resten av de andra då? Snacka runt lite om det är flera som vill bryta sig ur spelande lite blir det lättare eller försök få dem hänga på ;) ibland kan det skapa en kreativ effekt dvs att de taggar på själva eventuellt u never know..

För övrigt, börja röra på dig alltid en bra sak att göra kanske jogga, prova köra någon sport eller så, gymma eller eventuellt träna hemma (ex. 30day challenge bra sätt komma igång) det är det första & bästa råd jag kan ge. För man får en "kick" av spelande så man fastnar av spela, men att röra på sig ger samma effekt ungefär :) av erfarenhet, många personer är chill och ute på sommarlovet, så om du har en fotboll eller ba kickar ut kanske det finns folk som spelar som du kan joina eller så.

Hmm... för övrigt, beror på området du bor, hur det ser ut osv.
Prova lära dig något för komma igång, ett nytt språk kanske, eller för typ förbereda dig inför skolan kan du plugga upp något ämne du tyckte var roligt. Sen om du har en bra mobil kan du prova fotografering med mobil, har blivit ganska vanligt. 
The choices are ENDLESS det är upp till dig finna vad du tkr är kul :) lycka till!
P.s. för inte fastna på spelande försök ta bort många spel eller de du spelar mest d.s