Forumet - Gillar henne men är feg

Gillar henne men är feg

2769 1 43
Hej jag gillar en tjej i min klass, jag har känt henne i snart sex år. Det är nu de senaste tre månaderna som jag har börjat bygga upp känslor för henne. Nu till saken, jag gillar henne verkligen men jag vågar inte säga det till henne. För snart en vecka sedan så hade jag nästan ingen kontakt med henne men jag har nu lite kontakt med henne på kik, efter att vi samlade in pengar till klassresan då vi pratade lite där. Jag tror inte att jag kommer kunna säga typ "jag gillar dig" "du är skit snygg" varken in reality eller på sms, är sån. Snälla hjälp, vad ska jag säga för att komma in på det området? Tack på förhand, seriösa svar tack! SNÄLLA HJÄLP!

Spana också in:

Jag skulle gärna få några exempel på saker man kan smsa till henne, jag skickar typ bara "vad gör du?" och sånt vill gärna ha nån bra fråga att ställa. idag tittade hon bara lite på mig när hon kom till skolan. Igår skrev jag "vad gör du?" svar:"kikar med några du då?" jag:"håller på med mobilen och tänker på en sak" hon:"okej, vad?" jag tänkte skriva "en tjej" och sen "dig" men avvek och sa "nä inget..." hatar mig själv, fick tillfället men sumpade det, fuck!

lurifax69:
Försök o prata med henne först innan du går rakt på sak.. Vänskap kommer alltid före!


superpojken: när jag känner att det är svårt att göra saker så tänker jag på att jag endast har en chans i detta liv, man har inte tid att skjuta fram saker 'tills man är modig nog'. 


S3ON: Guuuu vad pinsamt, tänk om hon inte gillar dig???? :$


MaximusPrime: Va inte feg, ta och prata med och säg hur du känner.


rogernw: En klassiker brukar väl vara att man skickar en kompis eller liknande och frågar/säger? 
snälla?