Forumet - Här är vi positiva angående UM 6.0!

Här är vi positiva angående UM 6.0!

4714 1 45

Känns bara som att alla sprider negativitet och det finns trådar där man kan klaga, men vi behöver en positiv tråd också! Så här skriver vi allt som är bra! 

Jag fullkomligt älskar nya pm-funktionen! Så himla mycket bättre på alla sätt och vis. Och så är det enormt trevligt hur enkelt det är att lägga in bilder nuförtiden. Och så gillar jag taggfunktionen, så att man kan sätta en mer personlig prägel på trådar + vara mer specifik istället för standardkategorier. Och så gillar jag den gröna färgen, vill bara krama den. Och så gillar jag att man hur smidigt som helst kan länka till Instagram och Twitter och dylikt. Det är modernt och sjukt diskret och snyggt om man vill ha det. Mycket bra! 

Hjärta

Spana också in:

Även om jag haft ganska gott om tid att vänja mig vid allt blir jag ruskigt överraskad och glad varje gång jag kilar in på mobilsajten. Tycker den är grymt smidig, även om det så klart är några småsaker som måste på plats (exempelvis "Till toppen/botten"-knappar så att man slipper scrolla så förbannat mycket).

Är även imponerad över alla härliga människor som har jobbat, och fortfarande jobbar, med att bygga sajten. De har slitit som djur med att få allt på plats på så här kort tid (vi började i mitten av december) och nu fortsätter kämpa med att fixa buggjävlar och förbättra användarupplevelsen.

Men framförallt är jag glad över alla era kommentarer! Positiva så väl som negativa. Blir varma ända ut i hårtopparna av att se hur engagerade ni är i sajten och hur mycket ni vill hjälpa oss att göra den bättre. Och att ni har tålamod, tros att det är mycket som krånglar och bråkar och inte riktigt är på plats ännu. Kärlek till er!  Hjärta