Forumet - halsfluss

halsfluss

419 0 9
Om det är halsfluss du har så läker det sig själv inom ett par veckor. Du kan få antibiotika så skiten försvinner inom ett par dagar, men läkarna brukar ej vara så glada i att skriva ut det nuförtiden mot hf om jag har förstått saken rätt. Sök vård om du känner för det.

S3ON: Du kan få antibiotika så skiten försvinner inom ett par dagar, men läkarna brukar ej vara så glada i att skriva ut det nuförtiden mot hf om jag har förstått saken rätt. Sök vård om du känner för det.
vet inte, har fått det utskrivet typ varje gång jag varit där med bakterieinfektioner. iofs har jag alltid väntat så länge som möjligt med att masa mig iväg

Spana också in:

Om det nu verkligen är halsfluss eller vilken förkylning som helst så behöver du inte gå till läkaren bara för den skull. Drick varmt och få i dig mycket C-vitamin. Mycket hellre apelsiner och citroner är C-brus-tablett eller vitamintablett. 
Har du tillgång till badkar så spola upp ett breddfyllt badkar med varmt vatten (37 - 39 grader) och kryp ner i det och och ligg några timmar. Fyll på med varmt vatten efterhand. Sedan kryper du ner i sängen och tar en stadig whiskey så är du frisk i morgon.  Tumme upp

S3ON: Om det är halsfluss du har så läker det sig själv inom ett par veckor. Du kan få antibiotika så skiten försvinner inom ett par dagar, men läkarna brukar ej vara så glada i att skriva ut det nuförtiden mot hf om jag har förstått saken rätt. Sök vård om du känner för det.
Väldigt onödigt att använda antibiotika med en enkel bakterieinfektion, egentligen är det extremt onödigt med nästan all bakterieinfektioner men om det vore livsavgörande så ska man absolut använda antibiotika annars är det totalt onödigt. Vi vill ju inte riskera att få antiresistenta bakterier bland folk här i Sverige!