Forumet - Han gillar mig men jag känner inte samma

Han gillar mig men jag känner inte samma

759 0 4
Hej. Jag håller på med en kille, vi har träffats några gånger och det har varit mysigt och så. Vi har kyssts o myst etc. Men jag inser nu att jag känner ingen kemi alls. Och jag vet att jag bara kan friendzona honom, men det är inte så enkelt. Vi har gemensamma vänner, vi går i samma skola. Alla vill att vi ska vara tillsammans, men jag vill inte det. Jag vet inte hur jag ska lösa detta. Snälla kan någon hjälpa mig? Har sån grov ångest över dehär.
Ta ett snack med honom om det. Säg att det varit trevligt och så men att du inte känner att det är mer än så. Att du, i dagsläget (detta kan alltid ändras i framtiden), inte känner att du och han har en framtid som ett par. 
Har du tur så kommer det kunna bli någorlunda som innan och ni fortsätter vara vänner men risken finns alltid att det blir knasigt er emellan. Det är tyvärr svårt om man börjat hålla på mer än som vänner att det kan gå tillbaka till det sen.

Spana också in:


Anonymhej: Hej. Jag håller på med en kille, vi har träffats några gånger och det har varit mysigt och så. Vi har kyssts o myst etc. Men jag inser nu att jag känner ingen kemi alls. Och jag vet att jag bara kan friendzona honom, men det är inte så enkelt. Vi har gemensamma vänner, vi går i samma skola. Alla vill att vi ska vara tillsammans, men jag vill inte det. Jag vet inte hur jag ska lösa detta. Snälla kan någon hjälpa mig? Har sån grov ångest över dehär.
Svälj det röda pillret och bli en "chameleon". Googla redpill.
https://youtu.be/KV_isdt05LY