Forumet - Har du blivit näthatad, eller är du en näthatare?

Har du blivit näthatad, eller är du en näthatare?

6287 1 50
Hej!

Vi har nu under en tid jobbat med näthat i skolan, och resultatet av mitt arbete blev en digital tidning, Bootcamp: Näthat! Den riktar sig till ungdomar precis som er, som antingen har blivit näthatade, är näthatare, eller helt enkelt bara vill veta mer. Den innehåller information, tips och en intervju – en komplett guide för näthat, helt enkelt.

Hoppas ni gillar den och lär er något nytt!

http://goo.gl/1MjO6l

Stay awesome,
Linn

Spana också in:

Mobbad och mobbad, nja skulle inte villja påstå de men man får ju den del sura kommentarer på vanliga videos man läggar upp på youtube ( t.ex 5 saker jag har med skolan). Och det beror oxå på hur man definierar närmobbning. Har gät kritik då och då t.ex "hade varit roligare om du inte skulle göra så många videos av den typen och istället sammla de till en stor". Har dock fått en del kommentarer " sluta mobba henne!" så enligt mig har jag ej blivit mobbad eller mobbar :)
Åh, vad är din Youtubekanal? :)
Så länge det är konstruktivt skulle jag inte kalla det hat, och definitivt inte mobbning!
Axelinaaas: Mobbad och mobbad, nja skulle inte villja påstå de men man får ju den del sura kommentarer på vanliga videos man läggar upp på youtube ( t.ex 5 saker jag har med skolan). Och det beror oxå på hur man definierar närmobbning. Har gät kritik då och då t.ex "hade varit roligare om du inte skulle göra så många videos av den typen och istället sammla de till en stor". Har dock fått en del kommentarer " sluta mobba henne!" så enligt mig har jag ej blivit mobbad eller mobbar :)