Forumet - Har jag förstört hela skiten nu eller?

Har jag förstört hela skiten nu eller?

2781 0 9
Okej lite backstory till det hela:

Jag är 15 år, knubbig, nördig men även ganska charmig ifall jag får säga det själv. Har inte haft så himla många flickvänner men har märkt att många tjejer blivit intresserade vilket jag antar har att göra med att jag har en fin personlighet (utan att låta allt för narcissistisk). Sedan sexan har gillat en tjej i min klass men jag har inte sagt något till henne eftersom hon inte verkade intresserad. Hon har sagt lite saker som verkligen hintar på att hon gillar mig, men jag har alltid skojat tillbaka liksom ''Jag älskar dig med'' osv osv. Kan lägga till att hon och hennes kompis flera gånger kommit till mig och min bästa vän på rasten för att spela kort eftersom vi brukar ofta sitta i bibblan och läsa reddit. Jag tolkade detta som ett visst intresse men främst ett intresse som vän. Kan tillägga att jag inte har så super stor erfarenhet om flört i högstadiet utan mina relationer tog plats i lågstadiets facebook i form av ''får jag chans på dig'' osv osv.

Så spolar vi fram till nu. Nian, bal kommer snart men jag har inte tänkt gå eftersom det verkar vara riktigt stelt med kostym och skit. Det hela börjar när jag sitter och spelar Overwatch med ett gäng kompisar, med ett meddelande på kik. Tjejen jag har tyckt är snygg sen sexan har nu skrivit ''Hallå?'' ''Ignorera mig inte''. Eftersom jag inte känner för att säga sanningen att jag har sovit hela dagen och missat meddelandet så skriver jag att telefonen var avstängd. Hon skriver ett tag men skickar tillslut ''Vill du gå till balen med mig? <3 <3 <3''. Hjärtat rusar och det rycker tyvärr i tonåringssnabeln, men jag lyckas kontrollera mig själv eftersom det kanske bara är så att hennes kompis har tagit telefonen och ''busar''. Jag svarar med ''Gärna :^)''. Valet av smiley gjorde jag eftersom jag ville verka glad men inte överdrivet glad ifall det skulle vara ett spratt. Konversationen fortsätter och det verkar vara i sin ordning och hon skickar hjärtan flertal gånger vilket jag svarar med hjärtan. Det hela flyter på bra tills jag får ett asbergers-ryck (inget illa menat till folk som faktiskt har asbergers) och frågar ifall det hela ''betyder något'' alltså ifall hon är sugen på mig eller inte. Hon svarar med ''hahah idk ;) ;) ;) ;) tycker du e skön så jag vill gå med dig'' vilket jag tolkar som ett starkt svar på att hon är intresserad. Jag hoppas på att hon inte tolkade mitt meddelande som om jag var supersugen vilket jag inte ville (även fast jag verkligen var det).

Konversationen fortsätter och hon vill att jag ska säga till min andra nördkompis att hennes kompis ville gå med honom (hur i helvete vet jag ej, jackpot för oss båda), jag gör detta och sedan fortsätter med konversationen. Jag skriver att jag länge velat fråga henne och annat gulligull för att säkerhetsställa ifall hon är kär i mig eller inte vilket hon svarar med en .gif (den här exakta gifen: imgur.com/a/WVUB8). Detta svarar jag med en bild på Danny DeVito där han ler och skriver ''passar till 100%'', ''mrw (my reaction when)''. Chatten dör lite vilket jag antar beror på bilden. (hjälp)

Vi spolar fram till idag. Jag frågar henne hur läget är vilket det först tar runt 40 minuter tills hon svarar ''typ inget'' vilket jag svarar ''same''. Eftersom jag inte vill försöka pusha konversationen så skickar jag istället en bild som jag tyckte var rolig vilket hon svarar ''Asså varföööööör'' (här tappar jag helt uppfattningen och inte förstår varför hon skrev det, väckte jag henne kanske?) hon letar efter en gif att svara med och svarar med en gif på en pingvin med hatt och väska som går vilket jag svarar med ''Klockrent'' vilket sen leder till denna udda utbytelse av chattmeddelanden:

Henne: Mm precis. passar i alla lägen oså. alltid relevant.
Jag: mycket sant

Jag kan tillägga att det dröjde kanske fem minuter mellan varje meddelande vilket jag antog betydde på att hon antingen gjorde någonting annat eller var helt ointresserad.

Eftersom jag verkligen vill chatta med henne så frågar jag när balen är (vilket säkert fick mig att se riktigt törstig ut). Hon svarar. Konversationen stoppar.

Jag har nu värsta ångesten om allting, balen, relationen och allt. Är hon kär i mig eller inte? Har jag förstört allting nu? Tänker att det blir jättejobbigt ifall hon inte vill gå på balen med mig längre eller nåt.

Antagligen tänker jag alltför mycket på det här, men ge gärna era åsikter om mina ageringar.

(Jag oroar mig nog i onödan)

Tänkte kanske slänga en ''Vgd? <3'' och slinka in ett hjärta och se ifall hon svara med ett.

Spana också in: