Forumet - Har lite konstiga tankar

Har lite konstiga tankar

2204 0 7
Tjenare! Jag skulle vilja fråga en väldigt stark fråga. Jag är anonym för tillfället för jag vet inte hur denna fråga kommer att lösas ut. Jag har ett annat konto men jag håller mig till detta för tillfälligt.

(Jag är 15 snart 16 år om någon undrar)

För ett tag sen (runt 6-7 månader) så började jag att tänka på hur och när man ska ha sex. Jag började tänka på vem, vart, hur, när och så vidare. Men jag började också att tänka hur det skulle kännas att vara i tjejens position. (Jag vet, det låter väldigt konstig). Då kände jag att jag skulle vilja testa det, inte allt kyssandes men att bli... Penetrerad (hittade inget "finare" ord). Jag vet helt säkert att jag inte är homosexuell eller bisexuell men en liten del av det finns i mig. Jag skulle helst vilja ha samlag med en tjej först innan jag testar något annat.

Min fråga är: Är detta konstig och om någon har känt likadant?

Seriösa svar, gärna. Orkar inte med allt det andra.

Spana också in:

Det är inte särskilt konstigt på något sätt alls, de allra flesta har säkert någon gång funderat över hur det skulle vara att ha sex med någon av det kön de normalt inte attraheras av, det förändrar inte den "identifikationsmässiga" preferens man annars har. Du kan ju pröva om du vill, det kan man göra och ändå fortsätta vara heterosexuell, precis som homosexuella kan ha sex med motsatt kön och ändå fortsätta vara gay. Det är bara vanlig sund nyfikenhet helt enkelt, varken mer eller mindre. Ta det inte så dramatiskt!