Forumet - Har ni något ni grubblar på...?

Har ni något ni grubblar på...?

1680 0 88

mynona: Har du och Burg fått ett genombrott i er relation till varandra?
jag vet inte, vi har inte diskuterat det och vi vill nog inte göra det heller men det finns ett band mellan oss som är starkare än allt som finns...^_^
Burg: tror du jag nånsin kan bli en fullbordad svensk... (kulturellt)
om du skulle vilja, fast du e typ för utåtriktad redan ^^

Spana också in:


mynona: Det märks mycket tydligt. Det passar er
Rodnar han försökte suga av mig en gång men då sa jag "nej nej, det går inte"

Burg: vill vara mångkulturell
mm det skulle ge din personlighet ett oslagbart djup du kmr haffa hela världen när du e typ 25 tror jag
amsi: varför folk behandlar mig illa
för att de anser sig medvetet eller undermedvetet ha mer att vinna på att behandla dig på det viset samt att de har möjligheten.
äcklig person + sårbar amsi = illa behandlad amsi

Rävpojken:
för att de anser sig medvetet eller undermedvetet ha mer att vinna på att behandla dig på det viset samt att de har möjligheten.
äcklig person + sårbar amsi = illa behandlad amsi
tror att jag behandlar folk för bra. borde inte acceptera dåligt beteende och kränkningar med ursäkten att någon mår dåligt hela tiden.

amsi: tror att jag behandlar folk för bra. borde inte acceptera dåligt beteende och kränkningar med ursäkten att någon mår dåligt hela tiden.
att någon mår dåligt är ingen anledning för den o va elak mot någon annan, om någon tror det mår den typ dåligt brtom räddning, lite som ett möggligt äpple
Gurksallad: För att jag är osäker på mig själv, samtidigt som jag är lite rädd för tjejen och hur hon ska reagera på mig. Och tjejer kommer alltid i flock, vilket gör det ännu värre.
det enda sättet att utvecklas är att tvinga dig ur din bekvämlighetszon så att du blir mindre blyg och till sist fritt kan uttrycka vem du är utan begränsningar, det gör du genom att tvinga dig själv att prata med människor så mycket som möjligt, om du googlar finns det svar att finna :)