Forumet - Hej då UM ♥

Hej då UM ♥

2857 0 26
Jag är egentligen en gnutta anti avskedstrådar men jag har ändå varit er moderator här ett tag så jag ville inte försvinna utan att säga något. Jag har tagit det ganska läskiga, men ändå rätt sköna, beslutet att gå vidare med livet. Jag känner inte att UM tillfredsställer mig på samma sätt längre och därför har jag efter lite velande fram och tillbaka bestämt mig.

Tack för alla fina vänner jag fått, tack för att jag fått vara med i denna skumma men underbara gemenskap, tack för att ni är så bra och tack för att ni stått ut med mig som tjatig moderator. Det har varit en ära att moderera er och att få hjälpa till med sidan.

Jag hoppas att kunna hålla kontakten med ett flertal av er ändå och jag dyker säkerligen upp på träffar trotts att jag inte är medlem. Så många av er kommer jag se snart igen, helt blir ni inte av med mig.

Bye bye, ni är bäst!
Senast ändrad 3 May 2015, 19:46 av Fingerprints

Spana också in:

Men! Det blev ändå så; att du försvann när du återkom från Afrika! Du har varit en väldigt bra moderator, och du har hjälpt mig flera gånger i den funktionen. Det är trevligt att jag har dig på Facebook - hör av dig någon gång, jag ska se till att göra det! Ja, du måste fortsätta närvara vid umträffarna, jag vill gärna träffa dig där.