Forumet - HEJ!

HEJ!

2017 0 41
Hej vad gör ni? Hur mår ni? Jag har varit duktig och pluggat etc (nä inte etc det är nog det enda duktiga jag gjort men varför ska man sträva efter att vara så jävla duktig jämt)  och ska snart bleka min utväxt och borsta tänderna. Ta ut kissen också.............. plugga lite mer. Kanske något mer. Vad ska ni göra?
Tänkte lägga upp en bild på min kisse när hon sover på sin fönsterbrädeskudde men jag orkar inte meckla in någon bild i datorn så jag lägger in en bild på en annan katt på en fönsterbrädeskudde istället.

mz79cd9

Spana också in:


kakakaka: Hade köpt läppbalsam för 299 spänn som jag tappade bort he he he mäste leta. var iof nt mkt kvar men ändå. Bajs mina läppar lider
vad i hela friden var det för ett läppbalsam?

mynona: Jag har nyss vaknat och ska nu äta frukost och ta min morgonpromenad. Därefter bör jag studera resten av dagen. 
går du alltid samma rutt?

Blivande_japan:
spännande grej, borde kanske skaffa till sture
ja gör! är väldigt poppis bland alla katter vars hem jag  vet har sådana. blir ett lite mindre avstånd att hoppa till om de hoppar från en möbel till fönstret också. zooplus har en för 99 kr nu har jag för mig.

Blivande_japan:
är d komvux eller högskolegrejer?

d blev mackor å lite röror, rester från knytiset igår
komvux fortfarande. gud så segt det går. får bara läsa ett fåtal poäng per termin också pga snål kommun. ångrar att jag inte pluggade någon kurs på distans när jag hade praktik och sedan jobb pga hade ju sluppit plugga allt på komvux sedan då.

gottigt

isola:
jättelång? jag tycker promenader är så tråkiga. går sällan någonstans utan mål om jag inte går ut med ngt djur.
Jag vet inte, jag har inget sinne för att avgöra avstånd, det bör vara lågnt nog för att få en otränad person att pusta, men jag går snabbt. Jag blir aldrig uttråkad under promenader eftersom jag tänker under dem.