Forumet - Hiv, klamydia eller allihopa?!

Hiv, klamydia eller allihopa?!

2720 0 11
Seriöst, jag måste bara få skriva här. För något halvår sen hade jag sex med en kille som jag inte kände udner några gånger. Vi ahde aldrig kondom. Och nu är jag säker på att jag fått klamydia eller hiv.
Jag har inte haft några symtom men efter att ha googlat runt i två timmar har jag konstanterat att det inte är särskilt vanligt att man har det. Juste nu känner jag hur mitt liv passerar förbi, jag kommer bli sterilileserad, och sen dö om en månad.

Jag har dock vart sjuk rätt ofta nu i höst, halsproblem, hosta, snuva etc. Vilket tydligen kan vara symptomen på hiv! Tack, det lugnar verkligen...

Ska till umo imorn för att prata men känner mig så jävla dum om jag ska be om att få ta ett hiv/klamydia test. Jävla slut jag är liksom.

Så nu behöve jag lite råd haha, någon här som har klamydia/hiv och kan berätta att dem blev jätte sjuka. Så att jag kan få känna mig lite lugnare. Har googlat runt på olika näraktuer bara för att få ta ett blodprov redan nu, utan lycka dock. Så vet någon där man kan ta prover nu på kvällen?

Spana också in:

Nej har inga andra symptom än snuvan och det haha. Plus att jag har en sjukdom som sänker min ämnesomsättning, delvis gör att jag blir sjuk lättare också då man inte äter sina tabletter duktigt, vilket jag inte gjort [ops]

Men tack, iaf för svaren! Får ta mig i kragen och fråga om att få testa mig imorn då.

Och jag visste inte det gick så snabbt att bli av med klamydian, något jag missat trots allt mitt googlande. Men tur det![y]

Och jag har lärt mig att jag ska använda det nu, tro mig![wink]
Har under tre års tid varit säker på att jag har varit drabbad av hiv. Jag har haft alla symtomer till sjukdomen. Det började med att jag hade oskyddat sex, en vecka senare fick jag feber, ont i halsen svullna lymfkörtlar och nattsvettningar, diarre. Efter det var jag helt säker på att jag hade det, lymfkörtlarna förblev stora och jag fick sakta allt fler både på halsen och i ljumskarna, jag visste att det var på grund av hiv.

Men jag gick in i en förnekelseperiod under en längre tid, dock så kunde jag inte undgå att tänka på det till och från, men eftersom jag hade haft sex på fyllan under denna period så ville jag inte gå och testa mig, för jag ville inte informera någon av dem jag hade haft sex med att de skulle gå och testa sig för hiv eftersom att det skulle kunna ha innebärt att de hade kunnat lista ut att det var jag som hade smittat dem.

För några månader sedan fick jag nog, utan att tänka mig för gick jag och testade mig. En vecka senare fick jag resultatet. HIV-NEGATIV. Jag har testat mig en gång till efter detta för att kunna lägga alla tankar om hiv bakom mig. Dessutom har symtomerna försvunnit.

Om man oroar sig för hiv, gör en sak, avstå från sex tills du kan få ett säkert resultat och sedan, testa dig. Att göra som jag gjorde är det mest utslitande man kan tänka sig. Man slösar bort sitt liv.