Forumet - Hjälp, kär i brorsans kompis!

Hjälp, kär i brorsans kompis!

866 0 1

Okej, såhär är det...

Jag är 16 år och har en bror som är 19 år. Han gjorde sitt slutarbete med en kille i sin klass och han var hemma hos oss ett par gånger i höstas. Han är helt perfekt och killen jag alltid drömt om, men jag vet att han bara såg mig som Joels halvtöntiga lillasyster och det stör mig något enormt. Sen deras arbete tog dlut har jag sett honom ett par gånger på gymmet, men bara skämts för att jag känt mig så ful och gått därifrån så fort som möjligt. Men nu är han aldrig där längre när jag är där. Detta var ett halvår sen och jag har tänkt på honom varje dag sedan dess och jag måste göra något åt saken innan han flyttar efter studenten om cirka två månader!
Det jag är rädd för och det som gör att jag inte vågar göra någonting är att han har en 13 årig lillasyster och jag är rädd att han ska tycka att jag är mer som en "lillasyster" än flickvänsmaterial... 
Jag är inte precis vacker eller snygg och har en hudsjukdom som gör att jag ser konstant knottrig ut och jag är rädd att hans ska tycka att det är äckligt och ja... Inte vilja röra mig.

Snälla, ge mig tips på vad jag kan göra! Ska jag helt enkelt leta upp hans mobilnummer och skriva till honom jag känner? Ska jag skicka ett anonymt brev och be honom komma och gymma oftare så jag kanske kan försöka få lite kontakt där? Hjälp, jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Men åhhh, han är så perfekt!