Forumet - Hjälp med hårfärg!

Hjälp med hårfärg!

19684 1 36

Jag har gått från mörkbrunt till nån slags ljus-orange, samt lite gult, och en del blont. Började med två avfärgningar och har efter det växlat blekning med ljus askblond 2 omgångar. Nu har jag egentligen fått ungefär så ljust hår jag vill ha, men behöver dämpa det orangea färgen. Men slänger jag i ytterligare ljus askbond kommer det fortsätta blekas och bli ännu ljusare. Frågan är kan jag lägga i en mörkare askblond? Är lite orolig att det istället bli brunt då, alternativt grönt. 

Är ni bra på sånt här? Behöver hjälp! 

Såhär ser det ut nu: (Ser lite ut som ett spöke, ursäkta)

10246323_4062965348490_69154279076622435

Färger jag skulle vilja uppnå ungefär:

hr_145182248.jpg

sofie-vergara.jpeg

carmen-electra-long-straight-blonde.jpg


Spana också in:


ply: omöjligt att försöka måla färgen/blekningen endast på de orangea partierna?
för övrigt känns det som att de tre exempelbilderna har olika hårfärger, men poängen är kanske att du vill ha varierade nyanser?
Kan tänka mig färga hela håret, men vill bara få det gråare/kallare/silvrigare/askigare, inte så mycket ljusare. Om jag då har i ännu mer ljus akblond kommer det blekas ännu mer. Men jag har hört att mellan eller mörk askblond kan bli grönt på ljust hår (dvs mina hårrötter som redan är rätt blonda), alternativt bli brunt. 

Exempelbilderna är olika ja, menar att jag kan tänka mig alla dessa nyanser. Dvs nån form av mörkblont, förutom typ guldblont. Vill lyckas uppnå en kall färg, som skiftar så lite som möjligt i gult. 

Gasolinerainbow:
Aha, den profilen. Är han uppe ofta? Vad gör ni då? Har ni sex?
Uppe ofta? Vi ses ofta ja. Men nu tog har precis bussen härifrån, och jag ska in till stan för lite ärenden. 
Vi gör väl allt möjligt, mest vardagsgrejer, lagar mat, äter, glor på tv, sover. Jag vet inte vad du tycker, men jag skulle nog tycka det vore tämligen udda om två myndiga personer som är kära och har ett förhållande inte skulle ha sex. Men det var inte riktigt det här jag ville att tråden skulle handla om.