Forumet - [HJÄLP] Tycker ni att min polisrapport är bra? (skoluppgift)

[HJÄLP] Tycker ni att min polisrapport är bra? (skoluppgift)

5485 0 7
Hej, jag får fått i läxa att skriva en polisrapport om någon bilolycka, kritisera gärna, vill att den ska vara så bra som möjligt.
Btw: Nordstan är som ett köptcenter.

Den 09/11/01 22:20, blev jag och konstapel Rickard Andersson utsända till Nordstan då ett flertal personer har anmält en bil som kört in hänsynslöst i Nordstan och sedan kraschat ner för en rulltrappa.
När vi kom fram till Nordstan såg vi en svart 1998 Ford Maxiumus från Danmark med registreringsnummret AKD-938 som hade kraschat ner i rulltrappan som ligger i Sektion B av Nordstan. Jag närmade mig bilen och såg två medvetslösa personer,(en man 28 och en dam 35). Jag bad min assistent att kalla på ambulans och undersöka bilen medan jag talade med ett vittne. Vittnet, Carl Budai hade sett allting som hade skett och berättade hur det gick till:
föraren hade kört in genom ingången sedan in i Mcdonalds där ett flertal personer blev påkörda, sedan backade han ur och fortsatte ner för rulltrappan där han nu var fast.
Amburlansen anlände 22:38 och förde de skadade personerna till närmaste sjukhus. Antalet skadade är ännu oklart. Vi fick ut personerna i bilen som visade sig vara helt oskadda och vi lyckades även att identifiera båda personerna, Fredrik Kårsta och Erica Lesje. Både två fördes till station för en vidare undersökning.
Putnam:

(en man 28 och en dam 35)


Ta bort paranteserna.

Putnam:

gick till:
Föraren


Punkt istället för kolon, då nästa paragraf inte citerar Carl direkt utan rapporten sammanfattar vad vittnet sagt.

Putnam:

ingången och sedan


och/komma är rekommenderat här.

Putnam:

Amburlansen


Så stavas det inte.

För övrigt tror jag inte två personer svimmar i en bilolycka och sedan kommer ut ur bilen helt oskadda.

Spana också in: